ThEOnEpiK 8 Share Posted March 17, 2020 Nume: ThEOnEpiK Vârstă: 20 De ce dorești să aplici pentru acest grad?: Imi place Grad-ul si forumul... Ce secțiune dorești spre moderare?: Care e Libera. Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?: Liniste si PACE Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: Inca nu am facut . Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca, riști să fii suspendat?: Dap. Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?: Dap. Alte precizări: Nimic Poți intra pe teamspeak la ședințe ?: DOAR (FORUM) , PM . laptop slab. de TS3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@1n 13 Share Posted March 17, 2020 CONTRA. Mi-ai COPIAT MODELUL in totalitate. Co-Owner STAR.BLACKGAMES.RO Maior GO.BLACKGAMES.RO ASSISTANTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
🛡️CyBer[N]eTicK 820 Share Posted March 17, 2020 Respins ai restricție in staff, continuă tot aşa şi ai ban! Contact: e-Mail: nelhy@blackhost.xyz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts