Jump to content
Boosted your CS1.6 server ×
Welcome to
BLACKGAMES Romania
This community was created in 2012 as a laid back gaming environment to give gamers a place to call home and be able to communicate with others. Don't forget to present yourself to us in a small topic then you can try to read our community rules and most importantly, don't forget to have fun, we are a gaming community with the desire to change the meaning of gaming, we try to offer everything that is best for members of our community, at the same time we are looking for staff, servers, designers, pulleys and more.

CyBer[N]eTicK

C.E.O
 • Posts

  2,248
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  76

CyBer[N]eTicK last won the day on January 22

CyBer[N]eTicK had the most liked content!

About CyBer[N]eTicK

 • Birthday 09/12/2003

Title @ BLACKGAMES

 • Titlu BG
  ✪ C.E.O ✪ BLACKGAMES & SUPPORT

Recent Profile Visitors

5,237 profile views

CyBer[N]eTicK's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • Reacting Well Rare
 • Great Support Rare
 • Well Followed Rare
 • Conversation Starter
 • Dedicated

Recent Badges

809

Reputation

 1. Cererea dumneavoastră de DNS a fost Acceptată în maxim 24 de ore adresa DNS va fi disponibilă vă rugăm ca în cel mult 24 de ore să deschideți 'Forum Management' pentru serverul dumneavoastră unde să solicitați categorii și moderatorii acesteia. Vă mulțumim că ați ales să vă afilați serverul în comunitatea noastră, vom face tot posibilul să vă simțiți cât mai plăcut alături de noi.
 2. @XeNnON Nu observi că tipul este foarte exorbitant, el însuși și-a deschis pe comunitate / forum, topic încercând să se promoveze singur, pe scurt a încercat o manevră de promovare care este catalogată că reclama nepermisă, deoarece nu are niciun drept de a posta astfel de materiale fără dreptul nostru, sau al meu. Așa ceva este inadmisibil! Ne încalcă termenii și condițiile. @renth Hey amice! Înainte de a mai face astfel de lucruri, ca să te auto promovezi singur cu un topic care încalcă termenii și condițiile pe care le-ai acceptat la înregistrare. Încearcă totuși să îți folosești puțin mintea, dacă așa ceva îți este permis sau să nu cumva să încalci termenii și condițiile. Înțeleg că ai firma nepopulată și încerci să te auto-promovezi tu singur, dar nu mai face astfel de chestii că tu însuși îți strici reputația. Achiziționează-ți promovare pe canele de rețele sociale / video ș.a.m.d Mă înduioșează neputința ta, încercând să faci și tu un posibil de a te ridica cu firma. De aceea nu te voi sancționa.
 3. Da, stiu asta din pacate, dar imi amintesc c-am facut o versiune fara green chat la vip
 4. Bine ai venit! La noi in comunitate, sedere placuta!
 5. Package 1.0 - 07.12.2023 - Comunitatea a fost adaptată la ultima versiune de IPS: - Pentru membrii din Administrație a fost adăugat ”Google Authenticator” deoarece este o siguranță de protejare a conturilor și o nouă confidențialitate a noastră. De acum membrii din cadrul personalului de gradul Super Moderator, sunt obligați să-și activeze această funcție, Authenticator sau numit și 2FA este o aplicație prin care se generează odată la 30 de secunde un cod de minim 6 cifre. Acest respectiv cod poate fii folosit pentru logarea pe forum / admincp. - A fost restabilit un backup minim, deoarece am întâmpinat niște probleme tehnice legate de temă și de memorie. - A fost setat odată la 8 ore backup la forum automat. Și odată la o zi. (Pentru măsuri de siguranță pentru a prevenii posibilele atacuri sau defecțiuni.) - Rolul Super Moderator a suferit o schimbare majoră acum acestuia i s-a atribuit Admin panel Acces. - A fost modificat rolul de Manager server în Deținător server.
 6. Salut intră pe server-ul de TeamSpeak și încearcă să cauți Admin-ul respectiv sau pe cineva din personal. Topic Mutat.
 7. Serverul a fost dezafilat(ridicat) din comunitate. Din posibil motivele: - Lipsă de activitate și interes. - Solicitare de dezafilare. - Părăsirea domeniului; ,,www.blackgames.ro" Informații suplimentare. • Serverul a fost înlăturat din lista de servere Oficiale, dar categoria este arhivată în siguranță pentru o posibilă nouă solicitare. Mulțumim că ați ales BlackGames România pentru serverul dumneavoastră! Pentru informații contactați-ne.
 8. Server-ul a fost înlăturat din comunitate, la cerința Deținătorului.
 9. - DNS Activ. -> Redirect către categorie: https://blackgames.ro/zp Pentru alte modificari adaugari, lasa in cotinuare reply. Astept cerere pe discord: andreinrcs - pentru a-ti oferii parola de la categoria.
 10. Cererea dumneavoastră de DNS a fost Acceptată în maxim 24 de ore adresa DNS va fi disponibilă vă rugăm ca în cel mult 24 de ore să deschideți 'Forum Management' pentru serverul dumneavoastră unde să solicitați categorii și moderatorii acesteia. Vă mulțumim că ați ales să vă afilați serverul în comunitatea noastră, vom face tot posibilul să vă simțiți cât mai plăcut alături de noi.
 11. Contra PRO - Contra, un ” snowboarding ” de-ălă senzație.
 12. Îți mulțumim pentru aceste cadouri, oferite comunității noastre.
 13. Server-ul a fost ridicat din comunitate, deoarece acesta nu a mai fost online.
×
×
 • Create New...