Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Serverul a fost înlăturat din comunitate, din posbil motivele: - Părăsirea domeniului „blackgames.ro" - Solicitare de dezafilare - Lipsă de interes & inactivitate Pentru mai mult informații contactați un Administrator de departament zona ,,Afilare Server" Mulțumim că ați ales BlackGames România pentru serverul dumneavoastră!
 3. Serverul a fost înlăturat din comunitate, din posbil motivele: - Părăsirea domeniului „blackgames.ro" - Solicitare de dezafilare - Lipsă de interes & inactivitate Pentru mai mult informații contactați un Administrator de departament zona ,,Afilare Server" Mulțumim că ați ales BlackGames România pentru serverul dumneavoastră!
 4. Serverul a fost înlăturat din comunitate, din posbil motivele: - Părăsirea domeniului „blackgames.ro" - Solicitare de dezafilare - Lipsă de interes & inactivitate Pentru mai mult informații contactați un Administrator de departament zona ,,Afilare Server" Mulțumim că ați ales BlackGames România pentru serverul dumneavoastră!
 5. PS: Aștept te rog link gametracker și cu serverul adăugat în clanul nostru.
 6. Nick : Akze Contact owner (Y!M) : discor : Akze#6941 Moderatori categorie : eu Categorii dorite: [JB] Regulament [JB] Informații [JB] Cereri [JB] Ban-list [JB] Reclamații [JB] Discuții libere [JB] Arhiva DNS+Link cerere DNS : https://blackgames.ro/forum/index.php?/topic/19863-cerere-dns-jbblackgamesro/ Link Gametracker
 7. Nick : ExTaZzy Contact owner (Y!M) : habaionut123@gamil.com Moderatori categorie : eu,@LiviuS@AndreiArdelean Sub-Forumuri:Regulement Server , Anunturi Server,Staff zmx, Cerere Admin/Slot,Ban-List,Reclamati Admini.Discutii Libere. DNS+LINK:https://blackgames.ro/forum/index.php?/topic/19868-cerere-dns-zpblackgamesro/ Link Gametracker:nu este înregistrat
 8. https://blackgames.ro/forum/index.php?/forum/2680-csgo-remake-»-csgo/
 9. Nick : ExTaZzy Contact owner (Y!M) : habaionut123@gamil.com Moderatori categorie : ExTaZzy, LiviuS Sub-Forumuri:Regulement Server , Anunturi Server,Staff csgo,Ban-List , Cerere Admin/Slot,Reclamati Admini.Discutii Libere. DNS+LINK DNS:https://blackgames.ro/forum/index.php?/topic/19849-cerere-dns-csgoblackgamesro/ Link Gametracker https://www.gametracker.com/server_info/51.89.30.110:27015/
 10. Serverul a fost înlăturat din comunitate, din posbil motivele: - Părăsirea domeniului „blackgames.ro" - Solicitare de dezafilare - Lipsă de interes & inactivitate Pentru mai mult informații contactați un Administrator de departament zona ,,Afilare Server" Mulțumim că ați ales BlackGames România pentru serverul dumneavoastră!
 11. DNS Schimbat, Categoria a fost creată succes cu serverul pentru alte modificări lasă reply în continuare cu ce dorești modificat.
 12. am schimbat modul sa se puna Deathrun | Dns DR.BlackGames.Ro
 13. Nick : K3nT Contact owner (Y!M) : specialnames93@gmail.com Moderatori categorie : doar eu Categorii dorite: [RSP] Regulament [RSP] Anunturi [RSP] Cereri Accese [RSP] Cereri Unban [RSP] Reclamatii [RSP] Staff Only *cu o parola* [RSP] Lista Staff. DNS+Link cerere DNS :https://blackgames.ro/forum/index.php?/topic/19827-cerere-dns-rspblackgamesro/ Link Gametracker : https://www.gametracker.com/server_info/188.212.102.13:27015/ (acu schimb si dns-ul).
 14. Serverul a fost înlăturat din comunitate, din posbil motivele: - Părăsirea domeniului „blackgames.ro" - Solicitare de dezafilare - Lipsă de interes & inactivitate Pentru mai mult informații contactați un Administrator de departament zona ,,Afilare Server" Mulțumim că ați ales BlackGames România pentru serverul dumneavoastră! @Akze PS: Ti-am avertizat de 3 ori! sa-ti pui blackgames.ro la hostname.
 15. Bine! Mulțumim că ți-ai ales a-ți afila serverul la noi, te mai așteptăm cu drag succes și mult noroc. Server ridicat din comunitate
 16. as vrea sa dezafiliez serverul din aceasta comunitate din cauza ca am inchis serverul. multumesc pentru tot ajutorul acordat in aceste luni!
 17. Serverul a fost dezafilat(ridicat) din comunitate. Din posibil motivele: - Lipsă de activitate și interes. - Solicitare de dezafilare. - Părăsirea domeniului; ,,www.blackgames.ro" Informații suplimentare. • Serverul a fost înlăturat din lista de servere Oficiale, dar categoria este arhivată în siguranță pentru o posibilă nouă solicitare. Mulțumim că ați ales BlackGames România pentru serverul dumneavoastră! Pentru informații contactați-ne.
 18. @AkzeAplica te rog hostname-ul ,,ZMX.BLACKGAMES.RO"
 19. Nick : Akze Contact owner (Y!M) : discord Akze#6941 (instagram Ciprian12ro) CloudXK1-r4WpThunderX#4480 Moderatori categorie : eu și cu thunderX Sub-Forumuri: [ZMX] Regulament [ZMX] Informații Server [ZMX] Cereri grade [ZMX] Ban-list [ZMX] Reclamații [ZMX] Cerere ban/unban [ZMX] Arhiva DNS+Link cerere DNS : https://blackgames.ro/forum/index.php?/topic/19801-cerere-dns-zmxblackgamesro/ Link Gametracker: https://gametracker/93.114.82.38:27015
 20. Sa solicitat schimbare de dns în kz.blackgames.ro
 21. Serverul a fost dezafilat(ridicat) din comunitate. Din posibil motivele: - Lipsă de activitate și interes. - Solicitare de dezafilare. - Părăsirea domeniului; ,,www.blackgames.ro" Informații suplimentare. • Serverul a fost înlăturat din lista de servere Oficiale, dar categoria este arhivată în siguranță pentru o posibilă nouă solicitare. Mulțumim că ați ales BlackGames România pentru serverul dumneavoastră! Pentru informații contactați-ne.
 22. Serverul a fost dezafilat(ridicat) din comunitate. Din posibil motivele: - Lipsă de activitate și interes. - Solicitare de dezafilare. - Părăsirea domeniului; ,,www.blackgames.ro" Informații suplimentare. • Serverul a fost înlăturat din lista de servere Oficiale, dar categoria este arhivată în siguranță pentru o posibilă nouă solicitare. Mulțumim că ați ales BlackGames România pentru serverul dumneavoastră! Pentru informații contactați-ne.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...