Jump to content
Boosted your CS1.6 server ×
Welcome to
BLACKGAMES Romania
This community was created in 2012 as a laid back gaming environment to give gamers a place to call home and be able to communicate with others. Don't forget to present yourself to us in a small topic then you can try to read our community rules and most importantly, don't forget to have fun, we are a gaming community with the desire to change the meaning of gaming, we try to offer everything that is best for members of our community, at the same time we are looking for staff, servers, designers, pulleys and more.

Inpew

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Inpew's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Am revenit, Am sters fostul CS- am reinstalat unul care zice ca e clean fix dupa wargods si am rescanat. Atasez raportul. https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2562911 Rog unban Multumesc.
  2. Acum am vazut si eu- ca m-am uitat mai atent pe lista aia cu cFG! da, apare si unele cu norecoil insa nu am folosit decat config.cfg atat!!! Please help !
  3. Daca descarc CS-ul de aici e ok? se considera clean? Please help and unban! imi place prea mult serverul!!!
  4. E fix ce am gasit si am descarcat , nu stiu de unde sa imi iau un CS sa nu fie cu probleme de cfg...fac un video daca vrei in care trag intr-un perete sa vezi ca am recul la arma...imprastie gloantele de rupe. Rog unban...eventual caut un alt CS sa il descarc. de pus eu nu pun nici un cfg, e ce incarca el de la inceput. Aliasuri - doar cu Inpew joc...
  5. Nick Cs: Inpew SteamID: - Adminul care te-a banat: Motiv: norecoil Ora si Data: Dovada: Rog reanalizarea de catre un alt admin a linkului - mi-am luat ban pe motiv de norecoil- nu joc si nu am jucat cu aim, wall, norecoil si alte mizerii niciodata. https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2561474 Nu joc pe steam pentru ca nu imi merge steamul. atasez link din wargods pentru care mi-a dat ban si poza cu momentul in care l-am luat. Multumesc. Alte detalii: Am scanat cum mi s-a cerut si am primit ban pe motiv de norecoil. Mentionez ca nu am jucat niciodata cu wall, aim norecoil sau alte mizerii, nu stiu de ce mi-a dat ban, joc pe server de cateva luni bune. Nu mai zic ca pe ban se face trimitere pe un site unde nu mai sunteti cu serverul- westcstrike. - modificati sa stie omul unde face cerere unban.
  6. Salutare! Inpew

    Te așteptam cu mare nerăbdare. Este minunat să te avem printre noi!

    Îți mulțumim că ai ales să vii printre noi cu cont pe forum; îți suntem foarte recunoscători pentru alegerea făcută! :8::6:
    Dacă vrei să ne cunoaștem mai bine, te îndemnăm să faci o prezentare -> Prezintă-te - BlackGames.ro - Strong & original

×
×
  • Create New...