Guest PMI Share Posted March 26, 2020 Nume: PMI Descriere propunere / sugestie: Propun sa organizam un warnight Cs 16 sa vedem daca prinde la oameni .In perioada asta toata lumea e acasa si consider ca poate fii o reusita. Sunt constient ca e vb si de partea financiara asa ca serverul Natio o sa cotizeze suma de 10 euro pt premii . Sper ca m ai multe persoane sa vina alaturi de aceasta sugestie si sa strangem o suma destul de fumusica pt acest concurs . Putem discuta si detalia asupra m ai multor aspecte impreuna ca si o echipa pe Ts daca se considera a fi o sugestie buna . Cu ce ar putea ajuta comunitatea?: Publicitate pozitiva , Castigarea unor playeri si popularea Ts.Blackgames.Ro 🙂 Va multumesc frumos Imi cer scuze am uitat sa precizez ca punem la dispozitia comunitatii si serverul nostru de mix pe care il avem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Echo.!. ♛ 981 Share Posted March 26, 2020 Idee buna , sa vedem ce zice si restu staff ului . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RenuaR 4 Share Posted March 26, 2020 As fi de acord, dar e nevoie de oameni capabili pentru acest proiect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdesign 93 Share Posted March 26, 2020 1 hour ago, RenuaR said: As fi de acord, dar e nevoie de oameni capabili pentru acest proiect. Oameni sunt, parerea mea e aceea ca pentru warnight trebuie sa mai luam si niste servere de mix ╔► ▬▬▬▬▬▬▬ [ Welcome to my signature ] ▬▬▬▬▬▬▬ ╠► C.E.O BlackGames Community ╠► C.E.O TeamSpeak3 ╠► Founder Counter Strike 1.6 GO REMAKE : GO.BLACKGAMES.RO ╠► Steam Level 51 & 52 Games on Steam ╠► HTML/CSS Support ╠► TeamSpeak3 Support ╠► IPS Support / Forum Support ╠► Have a problem ? Contact me on TeamSpeak 3 or message on Forum ! ╚► Welcome To BlackGames Community Enjoy & Have Fun ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CosmiNNN. #GFX 13 Share Posted March 26, 2020 Mi-se pare o idee buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hooligan.™ 47 Share Posted March 26, 2020 Sunt total de acord Pentru warnight-uri n-ar strica să cumpărăm un reseller de servere pentru mix. Cât despre premii, voi ofer și eu câte ceva . 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LalaS 10 Share Posted March 26, 2020 Am discutat despre asta cu N3VER , dar primadata trebuie sa ne strangem intr-o seara mai multi pe TeamSpeak . Despre serverele de MIX nu se pune problema , o sa luam un reseller de mix. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts