Guest PMI Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 Nume: PMI Descriere propunere / sugestie: Propun sa organizam un warnight Cs 16 sa vedem daca prinde la oameni .In perioada asta toata lumea e acasa si consider ca poate fii o reusita. Sunt constient ca e vb si de partea financiara asa ca serverul Natio o sa cotizeze suma de 10 euro pt premii . Sper ca m ai multe persoane sa vina alaturi de aceasta sugestie si sa strangem o suma destul de fumusica pt acest concurs . Putem discuta si detalia asupra m ai multor aspecte impreuna ca si o echipa pe Ts daca se considera a fi o sugestie buna . Cu ce ar putea ajuta comunitatea?: Publicitate pozitiva , Castigarea unor playeri si popularea Ts.Blackgames.Ro 🙂 Va multumesc frumos Imi cer scuze am uitat sa precizez ca punem la dispozitia comunitatii si serverul nostru de mix pe care il avem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Echo.!. ♛ Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 Idee buna , sa vedem ce zice si restu staff ului . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RenuaR Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 As fi de acord, dar e nevoie de oameni capabili pentru acest proiect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdesign Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 1 hour ago, RenuaR said: As fi de acord, dar e nevoie de oameni capabili pentru acest proiect. Oameni sunt, parerea mea e aceea ca pentru warnight trebuie sa mai luam si niste servere de mix ╔► ▬▬▬▬▬▬▬ [ Welcome to my signature ] ▬▬▬▬▬▬▬ ╠► C.E.O BlackGames Community ╠► C.E.O TeamSpeak3 ╠► Founder Counter Strike 1.6 GO REMAKE : GO.BLACKGAMES.RO ╠► Steam Level 51 & 52 Games on Steam ╠► HTML/CSS Support ╠► TeamSpeak3 Support ╠► IPS Support / Forum Support ╠► Have a problem ? Contact me on TeamSpeak 3 or message on Forum ! ╚► Welcome To BlackGames Community Enjoy & Have Fun ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CosmiNNN. #GFX Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 Mi-se pare o idee buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hooligan.™ Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 Sunt total de acord Pentru warnight-uri n-ar strica să cumpărăm un reseller de servere pentru mix. Cât despre premii, voi ofer și eu câte ceva . 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Community Founders LalaS Posted March 26, 2020 Community Founders Share Posted March 26, 2020 Am discutat despre asta cu N3VER , dar primadata trebuie sa ne strangem intr-o seara mai multi pe TeamSpeak . Despre serverele de MIX nu se pune problema , o sa luam un reseller de mix. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psyhco Posted March 27, 2020 Share Posted March 27, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts