Jump to content

Cerere grad GuffyBoo.

GuffyBoo.

Recommended Posts

Numele tău: GuffyBoo.
Cu ce ai ajutat serverul?: Pot sa il ajut cu membri.
Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte: Il pot ajuta cu membri activi si serios si mai ales cu ce imi este cerut sa fac.
UniqueID: XM33tNQ4jYvWWc04yw/8eQ+gNl4=
Gradul dorit(Si de ce ?): Doresc 'helper' deoarece vreau sa ajut comunitatea cu ce imi sta in putinta.

• Community Founders

:CONTRA:

,,-> Dacă ai primit un răspuns la o cerere, trebuie să aștepți 14 zile să poți face alta." - Ți-am făcut observația asta la cererea grad în cadrul comunități să citeşti informațiile ce sunt impuse la o cerere şi să le Respecți! 

26 minutes ago, GuffyBoo. said:

Cu ce ai ajutat serverul?: Pot sa il ajut cu membri.
Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte: Il pot ajuta cu membri activi si serios si mai ales cu ce imi este cerut sa fac.

- Hai să spunem că gradul de pe TeamSpeak are şi el un rol mai mare de cât să aduci membrii şi sã aştepți de la cineva să-ți zică să faci ceva! Nu doar să se vadă că avem grad şi că putem muta prietenii pe diferite canale. În capăt are o atribuție Supraveghere/ordine acum nu ştiu zic şi eu depinde de Nici de ce vă spune! 

:PRO:

- Pe TeamSpeak chiar avem nevoie de o echipă cu ochii deschişi; Deci o şansă de o perioadă de probă n-ar strica, dacă eşti activ şi te ocupi de ce nu. Acum depinde de ce spune Nici şi ceilalți care se ocupă de TS - Faza urâtă e că acum o zi ai fost Respins tot la o Cerere Grad în cadrul TS-ului, dacă sunt alți care te-o văzut activ şi nu cauzezi probleme intr-o zi de ce nu 😂🤣 

şi dacă tot zici "Gradul dorit(Si de ce ?): Doresc 'helper' deoarece vreau sa ajut comunitatea cu ce imi sta in putinta."

Metode externe de contact(I respond quickly)
e-MailCLICK
Telegram: CLICK

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 31 Guests (See full list)

• There are no registered users currently online
  • Create New...