ciprianccv99 Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 Numele tău: Alin Varsta: 16 Timpul tău disponibil alocat forumului: 2-3 De ce vrei să obții acest grad?: Pentru ca imi place foarte mult comunitatea si vreau sa ajut si eu la dezvoltarea ei. Ce te face să crezi că ești capabil pentru acest grad?: Sunt o fire calma si responsabila. Ce categorie dorești spre moderare?: Discutii tematice si socializare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d e a l e r - Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 Salut, te rog să aplici la campania de recrutare staff activă - Locked. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Founders CyBer[N]eTicK Posted August 1, 2020 Founders Share Posted August 1, 2020 12 hours ago, ciprianccv99 said: Numele tău: Alin Varsta: 16 Timpul tău disponibil alocat forumului: 2-3 De ce vrei să obții acest grad?: Pentru ca imi place foarte mult comunitatea si vreau sa ajut si eu la dezvoltarea ei. Ce te face să crezi că ești capabil pentru acest grad?: Sunt o fire calma si responsabila. Ce categorie dorești spre moderare?: Discutii tematice si socializare. Înainte de-a face o nouă cerere mai postează să vedem şi noi ce fel de posturi faci şi cum le faci, sã nu fim aşa cu ochii în soare ca şi cum aplicãm la băjbăială. - Succes next time să aplici unde trebuie. În 48 de ore topicul va ajunge în arhivă. 💙💛❤️ Dragostea fără suferință și fapte, nu există. 💙💛❤️ - Andrei Nrcs 🤍Nu judec pe nimeni, nu condamn pe nimeni, pentru faptele sale sau după cum este, aceasta este neputința umană vrei, nu vrei trebuie să o accepți. 🤍 Atunci când se ridică sus oamenii de nimic, nelegiuiţii mişună pretutindeni. - Împăratul David Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts