InOcEnTiU Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Numele tău:InOcEnTiU Cu ce ai ajutat serverul?: Cu Nimic, Inca Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte: Daca Au Playerii Nevoie De Ajutor Pe TS UniqueID: HEozwGuBnEsOtiDj0BBjfdF1wao= Gradul dorit(Si de ce ?):Sa Ajut Playerii (Si sa mai imi trag prietenii pe canal cand ma mai joc cu ei) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Community Founders CyBer[N]eTicK Posted May 9, 2020 Community Founders Share Posted May 9, 2020 1. Te-am mai văzut pe comunitate/ts deşi nu eşti aşa vechi. 1. Nu arată în niciun caz a cerere convingătoare, mai mult pare o încercare ca şi cum "Hai să fac o cerere grad să văd dacă mi-o acceptă." 3 hours ago, InOcEnTiU said: Gradul dorit(Si de ce ?):Sa Ajut Playerii (Si sa mai imi trag prietenii pe canal cand ma mai joc cu ei) 2. La această cerință se pare că tu ei gradul ca un beneficiu, să-ți poți ajuta prieteni deşi în niciun caz nu este Corect! 3 hours ago, InOcEnTiU said: Cu ce ai ajutat serverul?: Cu Nimic, Inca 3. Atât timp cât ai un grad poți ajuta serverul supraveghindu-l cu Activitatea ta, şi gradul tău. 1 Metode externe de contact(I respond quickly) e-Mail: CLICK Telegram: CLICK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prototip. Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keke. Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 Idem CyberNetick Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moxu Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 , sunt destui oameni cu diferite grade pentru a ajuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Echo.!. ♛ Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 Daca vrei un grad trebuie sa ajuti cu ceva .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts