Parintele Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Numele tău: Parintele Cu ce ai ajutat serverul?: Activitate decenta in fiecare zi Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte: As putea ajuta useri noi veniti chiar si pe cei vechi cu informatii sau cu ce doresc + activitate UniqueID: ONaRUBchofA8PoIZECaVoyGnb80= Gradul dorit(Si de ce ?): Gradul cel mai mic, deoarece toti trebuie sa incepem de la 0 si sa ne aratam implicarea pe parcurs pentru a primi un grad mai mare 2 ╔〰️〰️〰️[ Welcome ]〰️〰️〰️ ╠MANAGER SERVER BlackGames Romania ╠ Admin Query TeamSpeak3 ╠Steam Profile 〰️ Level 31 〰️ ╠Admin Counter Strike 1.6 〰️BUCURESTI.BLACKGAMES.RO 〰️ ╠Ma poti contacta pe discord Parintele#8664, TS3 sau mesaj pe forum! ╠You can contact me at discord Parintele#8664, TS3 or message on the Forum! ╚Do you have enemies? Good heavens. That means you have really committed yourself to something, some time, throughout your life. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prototip. Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Salut ! Nu prea te-am observat pe TS3, Eu zic ca suntem destui momentan care pot ajuta membri noi si pe timp de noapte si pe timp de zi ! Dar asta e parerea mea ! Eu as zice ca gradul de overwatch este destul momentan pana te cunoastem mai bine ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3VER Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 6 hours ago, Prototip. said: Salut ! Nu prea te-am observat pe TS3, Eu zic ca suntem destui momentan care pot ajuta membri noi si pe timp de noapte si pe timp de zi ! Dar asta e parerea mea ! Eu as zice ca gradul de overwatch este destul momentan pana te cunoastem mai bine ! ai motivele mai sus , dupa ce te cunoastem poti sa aplici pentru o functie mai mare , cu stima Administratia BlackGames Romania , bine ai venit apropo . STRONG & ORIGINAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts