Community Founders CyBer[N]eTicK Posted March 14, 2025 Community Founders Share Posted March 14, 2025 Aici voi posta diferitele actualizari & update-uri, pe care le-am adaugat si facut pe server. Folositor ca staff-ul sa fie la curent cu noile actualizari de pe server sa putem evita cererea de informatii in masa. Metode externe de contact(I respond quickly) e-Mail: CLICK Telegram: CLICK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Community Founders CyBer[N]eTicK Posted March 14, 2025 Author Community Founders Share Posted March 14, 2025 (edited) 14 Martie 2025 - Base Builder 1.2 V 1. Am fixat unele din putinele bug-uri care erau in base builder 6.5 2. Am facut mici modificari la Zm Shop; si Clasele CT pentru a evita abuzuri si bug-uri. 3. Am adaugat moduri pe grenade; impact;homing etc. Asemenea am adaugat si Froozen grenade pe Smoke. 4. Am adaugat 3 Minute de build time; si numarul maxim de blocuri pe care le poti bloca 0/15. 5. Am adaugat niste boti la spectatori; doar de aspect si pentru o informare mai mare in legatura cu forumul si discord-ul server-ului. 6. Toti jucatorii de pe server vor putea bloca si debloca piesele cu claim, pana la maxim 15 piese, bind --> bind tasta bb_lock Edited March 14, 2025 by CyBer[N]eTicK Metode externe de contact(I respond quickly) e-Mail: CLICK Telegram: CLICK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Community Founders CyBer[N]eTicK Posted March 18, 2025 Author Community Founders Share Posted March 18, 2025 18 Martie 2025 - BASE BUILDER 1.3V 1. Am adaugat jucatorilor HUD prin care isi pot vizualiza viata, armura si creditele. 2. Am adaugat bullet damage informer, cand oferi daune cuiva(dai damage) ti se afiseaza cat i-ai scazut(BETA). 3. Administratorii server-ului pot debloca piesele oricarui jucator indiferent de moment(Pentru a se inlatura abuzurile facute de alti jucatori) 4. Am adaugat modele pe clasele de CT, si un model pe Knife la 'CT'. 5. Acum jucatorii care se vor conecta pe server vor fii afisati in chat(Pentru un aspect mai placut). Metode externe de contact(I respond quickly) e-Mail: CLICK Telegram: CLICK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts