Nemărginit Posted January 28 Share Posted January 28 ➸ Nick-ul tau: Nemarginit ➸ Steam id: STEAM_0:0:527305096 ➸ Ip: 82.79.160.77 ➸ Nick-ul adminului reclamat: Amazing ➸ Data si ora (aproximativ): Acum 10 min cred.. 29/1/2023 ➸ Motiv: no.ban_wg ➸ Dovada: https://imgur.com/a/67IqnyC ➸ Alte detalii: Mi-a cerut wargods, i-am explicat ca am ban pe wg, i-am adus la cunostinta si ca mi s-a facut verificare in pc de catre DON si mi-a dat ban imediat, am intrat pe ts , l-am intrebat de ce mi-a dat ban si mi-a zis ca daca am ban pe wargods n-am voie sa joc :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parintele Posted January 28 Share Posted January 28 Asteptam si confirmarea lui DON ca ti-a facut recent verificare si o sa discutam intre noi sa vedem cum ramane cu aceasta cerere! @banshee ╔〰️〰️〰️[ Welcome ]〰️〰️〰️ ╠MANAGER SERVER BlackGames Romania ╠ Admin Query TeamSpeak3 ╠Steam Profile 〰️ Level 31 〰️ ╠Admin Counter Strike 1.6 〰️BUCURESTI.BLACKGAMES.RO 〰️ ╠Ma poti contacta pe discord Parintele#8664, TS3 sau mesaj pe forum! ╠You can contact me at discord Parintele#8664, TS3 or message on the Forum! ╚Do you have enemies? Good heavens. That means you have really committed yourself to something, some time, throughout your life. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banshee Posted January 29 Share Posted January 29 Verificare i-am facut ,a fost ok in momentul verificari ,dar asta nu inseamna ca nu poate juca cu cod. Avand ban wargods [nu e problema mea ca a facut el abuz de scanari wg] propun : 1] ramane banat desi normal nu e corect pt ca nu este o regula in sunsul asta 2] joaca demo on de fiecare data sau gameguard on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemărginit Posted January 29 Author Share Posted January 29 9 hours ago, banshee said: Verificare i-am facut ,a fost ok in momentul verificari ,dar asta nu inseamna ca nu poate juca cu cod. Avand ban wargods [nu e problema mea ca a facut el abuz de scanari wg] propun : 1] ramane banat desi normal nu e corect pt ca nu este o regula in sunsul asta 2] joaca demo on de fiecare data sau gameguard on Pot sa joc cu demo on oricand, totusi.. Mi se pare aiurea ca toti se bazeaza doar pe wargods, nimeni nu mai stie sa stea spec si sa faca un demo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemărginit Posted January 29 Author Share Posted January 29 2 minutes ago, Nemărginit said: Pot sa joc cu demo on oricand, totusi.. Mi se pare aiurea ca toti se bazeaza doar pe wargods, nimeni nu mai stie sa stea spec si sa faca un demo. Inca ceva.. Abia acum am observat ca am facut cererea la sectiunea gresita. Cererea asta unban este facuta pentru serveru de public Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemărginit Posted February 2 Author Share Posted February 2 Serios? De când e făcută cererea si încă nu s-a luat o decizie.. De ce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemărginit Posted February 13 Author Share Posted February 13 De ce când dă ban unu cu grad mai mare nu mai răspunde nimeni la cererile de Unban? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Founders CyBer[N]eTicK Posted March 9 Founders Share Posted March 9 Serverul în cauză din imaginile de mai sus, nu aparține de comunitate nici de MIX. TOPIC ARHIVAT. 💙💛❤️ Dragostea fără suferință și fapte, nu există. 💙💛❤️ - Andrei Nrcs 🤍Nu judec pe nimeni, nu condamn pe nimeni, pentru faptele sale sau după cum este, aceasta este neputința umană vrei, nu vrei trebuie să o accepți. 🤍 Atunci când se ridică sus oamenii de nimic, nelegiuiţii mişună pretutindeni. - Împăratul David Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts