Jump to content

[Stiri] O mamă s-a deghizat în elevă și a intrat în școala în care învață fiica sa pentru a o privi în timp ce se bătea cu o colegă


Kayran
 Share

Recommended Posts

O mamă s-a deghizat în elevă și a intrat în școala în care învață fiica sa pentru a o privi în timp ce se bătea cu o colegă

 

O femeie a fost arestată după ce s-a deghizat în elevă și a intrat în liceul în care învață fiica sa pentru a o vedea cum se bătea cu o colegă.

Valerie Albelo, 33 de ani, a fost arestată duminică, 22 ianuarie, în urma incidentului care s-a produs, marți, 17 ianuarie, în Arlington High School din statul New York, SUA.

Bătaia dintre cele două eleve a avut loc în jurul orei locale 07:30 și a fost înregistrată de camerele de supraveghere amplasate în interiorul unității de învățământ, informează Daily Star.


În imaginile respective, Valerie Albelo, care avea un rucsac la ea, poate fi auzită în timp își încurajează fiica să își bată colega.

"Îmbrăcămintea și înălțimea sa i-au facilitat accesul în clădire. Deși echipa noastră de securitate face o treabă excepțională în supraveghea punctelor de acces, femeia a reușit să se integreze printre elevi.

mamă bătaie

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...