Kayran Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 Numele tău: Kayran Numele presupusului: SCORPION Motiv: Ban degeaba + Motiv nepotrivit Detalii: Ma baneaza ca stau pe canalul de CS fara de a i deranja cu nimic si dupa tot eu sunt banat Dovadă:https://prnt.sc/GEoQj4u8IJNZ Vreau dovada clara cu motiv bine intemeiat pentru banul acordat de catre SCORPION !!! STEAM PORTOFOLIU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Community Founders CyBer[N]eTicK Posted January 22, 2023 Community Founders Share Posted January 22, 2023 Are timp 24 de ore la dispoziție să răspundă în apărarea sa, plus să atașeze și o dovadă pentru acțiunea făcută de el. Metode externe de contact(I respond quickly) e-Mail: CLICK Telegram: CLICK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Community Founders CyBer[N]eTicK Posted January 22, 2023 Community Founders Share Posted January 22, 2023 - Staff-ul poate decide ce consecință poate primi acesta. 1 Metode externe de contact(I respond quickly) e-Mail: CLICK Telegram: CLICK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flavius Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 Acesta va primi - 1 la grad si o avertizare verbală ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Community Founders Unkas Posted January 22, 2023 Community Founders Share Posted January 22, 2023 Din punctul meu de vedere @Kayran atata timp cât ai ban pe cs.blackgames.ro nu ai ce cauta pe ts la cs.blackgames.ro, dacă băieții nu te vor acolo e decizia lor. Pe CS noi avem cuvântul. Tu , ai ban. @CyBer[N]eTicK încetează te rog sa mai iei apărarea la cine nu trebuie. (Cu tine oricum mai am o vorba mâine) @Kayranbanul de pe ts dacă bineînțeles încă nu ti-a fost scos ti se va scoate, dar pe cs.blackgames.ro nu ai ce cauta. Dacă o faci suporti consecințele. Potrivite nu nepotrivite așa cum zici tu. t/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts