Jump to content
Boosted your CS1.6 server ×
Welcome to
BLACKGAMES Romania
This community was created in 2012 as a laid back gaming environment to give gamers a place to call home and be able to communicate with others. Don't forget to present yourself to us in a small topic then you can try to read our community rules and most importantly, don't forget to have fun, we are a gaming community with the desire to change the meaning of gaming, we try to offer everything that is best for members of our community, at the same time we are looking for staff, servers, designers, pulleys and more.

[Regulament]- CSDM.BLACKGAMES.RO


AndreiTihan

Recommended Posts

REGULAMENT CSDM.BLACKGAMES.RO

Comportamentul jucatorilor :

  1. Respectati adminii prezenti pe server si ceilalti jucatori ! - gag/kick/ban 120 min/Permanent.
  2. In cazul in care aveti careva nelamuriri sunteti invitati pe forum.
  3. Plangerile dvs. fata de anumiti admini le faceti deasemenea pe forum.
  4. Nu comentati hartile care se joaca,si desigur nu cereti de la admini schimbarea lor ! - gag/kick/ban 120 min/Permanent.
  5. Este strict interzis folosirea unui limbaj neadecvat,inclusiv orice fel de jignire adusa la adresa unui jucator/admin ! - gag/kick/ban 120 min,Permanent.
  6. Este interzis acuzarea in public a unui presupus codat.In cazul in care suspectati pe cineva ca foloseste orice tip de cod,sunteti rugati sa-l raportati adminilor prin ( U say_team si adaugati caracterul @ ) - gag/kick/ban 120 min/Permanent.
  7. Este interzisa reclama sub orice forma ! - gag/ban 120 - Permanent.
  8. Este interzisa trimiterea mesajelor intr-un mod repetat. De asemenea este interzisa trimiterea mesajelor aleatorii, lipsite de sens. -gag/kick/ban 120 min/Permanent.

Regulamentul jucatorilor pe server:

  1. Este strict interzis folosirea de coduri ! - Ban Permanent !
  2. Se interzice sa cereti explicatii de la admini ! - gag/kick/ban 120 min/Permanent.
  3. Nu stresati adminii ! - gag/kick/ban 120 min/Permanent.
  4. Este interzis limbajul neadecvat si expresiile vulgare ! - gag/kick/ban 120 min - 2 zile/Permanent.
  5. Nu folositi microfonul in timpul jocului ! - gag/kick/ban 120 min/Permanent.

Regulament admini:

  • Respectati jucatorii !
  • Dati dovada de bun simt !
  • Adminii sunt imaginea serverului.Fiti model pentru jucatori !
  • Hartile se dau la vot nu mai devreme de 5 min. ! Exceptie: In cazul in care sunt prea putini sau prea multi jucatori pentru harta jucata la acel moment.
  • Este strict interzis sa folositi comenzi pe alti admini ! Sunteti colegi si trebuie sa va respectati. Chiar si in cazul in care un admin joaca necinstit sunteti obligati sa-i faceti demo si sa-l raportati Detinatorilor sau Mangerilor !
  • Nu folositi adminul in avantajul vostru si nu suferiti de admin (abuz de admin - prin amenintari facute la adresa altor playeri / admini).
  • Adminii au obligatia de a supraveghea buna-functionare a serverului si cel mai important lucru este urmarirea jucatorilor suspectati de coduri. Adminii care continua sa joace in loc sa se ocupe de acest aspect si care ignora plangerile jucatorilor cu privire la "codati" se va considera actiune efectuata in detrimentul serverului si se va sanctiona corespunzator.
  • In cazul in care apar conflicte in colectiv, sunteti obligati sa le rezolvati pe forum la sectiunea Echipa Administrativa !
  • Inactivitatea mai mare de o saptamana neanuntata duce la degradare, in cazult in care lipsiti mai mult de 3-4 zile va rugam anuntati pe forum data in care lipsiti.
  • Este interzis sa dati parola altor persoane.Depistarea acestui fapt, duce la scoaterea accesului !
  • Nu folositi coduri ! In caz contrar veti ramane fara admin + ban.
  • Cererile de Vip / Admin se vor comenta de tot staff-ul.
  • Odata ce ati dat ban la un jucator sunteti automat responsabil pentru fapta dvs.Daca banati pe cineva aveti la dispozitie 24 de ore pentru a raspunde la cererea unban/reclamatia adresata dvs, in caz contrar veti fi avertizati ulterior accesul va fi ridicat !

Important :

  • Deciziile privind suspendarea/pierderea accesului se vor lua de catre Detinatori si Mangeri .
  • Detinatorii si Mangerii serverului isi rezerva dreptul ca periodic si prin selectie aleatorie, sa verifice logo-urile de pe server si sa sanctioneze adminii care au facut abateri de la regulament !
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 17 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
×
×
  • Create New...