Partenerii BlackGames Romania ! VOX-HOST | A very good discount, to those in the community. FULLBOOST | A very good discount, to those in the community.
sunt un păcătos Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Cum te numești: Daniel Din ce localitate ești: Resita Ce vârstă ai: 14 Hobby & Pasiuni: S-a citesc sau sa stau sa ma joc pe Pc. Ocupație: Leveneala Ce jocuri îți place să te joci: CS 1.6 / L4D2 / Dead by DayLight / Portal / Portal 2 Ce mod de Counter-Strike îți place: Classic Cum crezi că este comunitatea noastră? Ce-ți place la ea, cum crezi că este, ce nu-ți place la ea: "Ce nu mi place la ea?" = nu exista la mine | "Ce mi place la ea?" = Tot. Cum te-ai descrie personal în câteva cuvinte: Ambitios, Serios, Amuzant (mai rar asa ceva :)) ) Alte cuvinte mai ai de zis: Stiu ca prezentarea arata ca a lui @PePsi., findca eu sunt, mi-am pierdut contu si nu am mai stat sa mi restez parola sau alt chesti de genu (va rog sa ma scuzati pentru multi-account). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepsi.<3 Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 welcome 🤐 fake friends are like SHADOWS always near you at the BRIHTEST MOMENTS but nowhere to be seen at your DARKEST hour 🤐 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^*$!!IoNuT!!$*^ Posted September 1, 2022 Share Posted September 1, 2022 --->> Desinger <> BlackGames.ro <<--- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Founders CyBer[N]eTicK Posted September 23, 2022 Founders Share Posted September 23, 2022 Bine ai venit, pentru atunci. 💙💛❤️ Dragostea fără suferință și fapte, nu există. 💙💛❤️ - Andrei Nrcs 🤍Nu judec pe nimeni, nu condamn pe nimeni, pentru faptele sale sau după cum este, aceasta este neputința umană vrei, nu vrei trebuie să o accepți. 🤍 Atunci când se ridică sus oamenii de nimic, nelegiuiţii mişună pretutindeni. - Împăratul David Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts