ZeCo.F Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Cum te numești: Ba ma numesc florin dar lumea ma stie de ZeCo.F Din ce localitate ești: Normal sunt din bucureti sectroul 6 militari, dar acum locuiesc in ploiesti. Ce vârstă ai: 29 de ani. Hobby & Pasiuni: Pai pasiunile mele sunt, progamarea in php, html, pawn, c++, programator IP Ocupație: De ocupat ma ocup ca inginer, designer pe santierele din romania. Ce jocuri îți place să te joci: Ba nu prea ma mai joc, dar jocul copilariei mele este sa:mp-ul fratica. Ce mod de Counter-Strike îți place: GO Cum crezi că este comunitatea noastră? Ce-ți place la ea, cum crezi că este, ce nu-ți place la ea: Nu am ce comenta decat ca este ok. Cum te-ai descrie personal în câteva cuvinte: Eu pers nu ma descriu las lumea sa ma descrie exact cum doresc ei, de restul ma ocup eu , ca ideie 🙂 Alte cuvinte mai ai de zis: Hai sa readucem la viata blackgames.ro ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Founders CyBer[N]eTicK Posted July 6, 2022 Founders Share Posted July 6, 2022 Bine ai venit alături de noi. Îți urăm ședere placuta alaturi de noi. 💙💛❤️ Dragostea fără suferință și fapte, nu există. 💙💛❤️ - Andrei Nrcs 🤍Nu judec pe nimeni, nu condamn pe nimeni, pentru faptele sale sau după cum este, aceasta este neputința umană vrei, nu vrei trebuie să o accepți. 🤍 Atunci când se ridică sus oamenii de nimic, nelegiuiţii mişună pretutindeni. - Împăratul David Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unkas Posted July 6, 2022 Share Posted July 6, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miss Dik Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeCo.F Posted July 7, 2022 Author Share Posted July 7, 2022 Multumesc baieti !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeCo.F Posted July 7, 2022 Author Share Posted July 7, 2022 21 hours ago, CyBer[N]eTicK said: Bine ai venit alături de noi. Îți urăm ședere placuta alaturi de noi. 21 hours ago, Unkas said: 14 hours ago, Miss Dik said: Multumesc baieti !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts