Partenerii BlackGames Romania ! VOX-HOST | A very good discount, to those in the community. FULLBOOST | A very good discount, to those in the community.
Robertsasa Posted March 6, 2022 Share Posted March 6, 2022 (edited) Nume:Robert Vârstă:16 De ce dorești să aplici pentru acest grad?:Imi place foarte mult comunitatea asta pentru ca sunt Baieti si Fete care sunt prietenos sau prietenoase Ce sub-forum doreşti spre moderare?:Vorbire Sau discutii Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?:Sa arhivez topicuri, Pot daca vreti sa fac niste schimbari in regulamente etc. Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme:Sunt de ceva timp pe aceasta comunitate Am avut cred ca 3 sv pe asta unu de bbx Si cred ca 2 de ZM Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca, riști să fii suspendat?:Desigur Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?:Absolut Alte precizări:Nu am. Poți intra pe teamspeak la ședințe ?:Chiar nustiu sincer sa va zic vedem va trimit mesaj daca cand osa pot. Edited March 6, 2022 by Robertsasan1 greseala O lume in care eforturile depuse si timpul dedicat nu-si mai au rostul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Echo.!. ♛ Posted March 7, 2022 Share Posted March 7, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adinutza Posted March 7, 2022 Share Posted March 7, 2022 Succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Founders CyBer[N]eTicK Posted March 7, 2022 Founders Share Posted March 7, 2022 Atât timp cât Campania Moderator este deschisă această categorie este inactivă pentru recrutare. 💙💛❤️ Dragostea fără suferință și fapte, nu există. 💙💛❤️ - Andrei Nrcs 🤍Nu judec pe nimeni, nu condamn pe nimeni, pentru faptele sale sau după cum este, aceasta este neputința umană vrei, nu vrei trebuie să o accepți. 🤍 Atunci când se ridică sus oamenii de nimic, nelegiuiţii mişună pretutindeni. - Împăratul David Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts