Jump to content

Partenerii BlackGames Romania !

VOX-HOST | A very good discount, to those in the community.

FULLBOOST | A very good discount, to those in the community.

[Cerere Moderator] Robertsasan1

Recommended Posts

• Nume:Robert
  • Vârstă:16
  • De ce dorești să aplici pentru acest grad?:Imi place foarte mult comunitatea asta pentru ca sunt Baieti si Fete care sunt prietenos sau prietenoase
  • Ce sub-forum doreşti spre moderare?:Vorbire Sau discutii
  • Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?:Sa arhivez topicuri, Pot daca vreti sa fac niste schimbari in regulamente etc.
  • Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme:Sunt de ceva timp pe aceasta comunitate Am avut cred ca 3 sv pe asta unu de bbx Si cred ca 2 de ZM
  • Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca, riști să fii suspendat?:Desigur
  • Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?:Absolut
  • Alte precizări:Nu am.
  • Poți intra pe teamspeak la ședințe ?:Chiar nustiu sincer sa va zic vedem va trimit mesaj daca cand osa pot.
Edited by Robertsasan1
greseala

O lume in care eforturile depuse si timpul dedicat nu-si mai au rostul.     

5b52c763835c10639f2a0e4c0e7870ee.gif

• Founders

:TOPIC_INCHIS:

Atât timp cât Campania Moderator este deschisă această categorie este inactivă pentru recrutare. 

💙💛❤️ Dragostea fără suferință și fapte, nu există. 💙💛❤️ - Andrei Nrcs
🤍Nu judec pe nimeni, nu condamn pe nimeni, pentru faptele sale sau după cum este, aceasta este neputința umană vrei, nu vrei trebuie să o accepți. 🤍
Atunci când se ridică sus oamenii de nimic, nelegiuiţii mişună pretutindeni. - Împăratul David

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...