Jump to content

[BG] Campanie Staff 2022

Echo.!. ♛

Recommended Posts

• Community Founders
19 minutes ago, XeNnON said:

Cum te numești?: Robi
Descrie-te în cel puțin 30-40 de cuvinte - (ce calități ai ce fel de persoane ești):  Sunt o persoana convingătoare , serioasă și amuzantă uneori, imi place sa petrec timpul pe unele forum -uri mai ales pe cele unde am conturi vechi . Doresc sa ajut comunitatea cu ceea ce mi sta in putință sa fac , imi pare foarte rau pentru ca am părăsit comunitatea la un moment dat. Sunt constient ca am șanse foarte mici de a reintra în staff , dar poate reușesc.. Vreau sa le multumesc celor ce au avut încredere în mine la început, cand nu stiam aproape nimic , dar mai ales fondatorului@CyBer[N]eTicK ,care a reușit să mă învețe multe lucruri despre comunitate si gradul pe care il detineam, dar mai ales ii multumesc acestuia pentru ca a avut răbdare cu mine si ma condus către un drum bun.

Crezi că ești în stare să respecți tot ce sa sesizat mai sus?:  După părerea mea da , cred ca sunt in stare
Ce categorie dorești spre moderare?:  Nu am pretenții
Ce varsta ai?: 18

Alte întrebări?: nup 

:sageata:Mă asteptam să-mi faci o aplicație mai dură, mai mare de atât să am ce citii.

:ACCEPTAT:

Metode externe de contact(I respond quickly)
e-MailCLICK
Telegram: CLICK

Cum te numești?: Cosmin - RebeLL
Descrie-te în cel puțin 30-40 de cuvinte - (ce calități ai ce fel de persoane ești): Sunt o persoana calma, bun la jocurri online, nu ma enervez din orice, din lucruri rele fac bune, sunt un baiat calculat,destept,priceput.
Crezi că ești în stare să respecți tot ce sa sesizat mai sus?: Da
Ce categorie dorești spre moderare?: Super-Moderator daca se poate, daca nu eu ma multumesc si cu Moderator!
Ce varsta ai?: 23
Alte întrebări?: -

5DB37ua.gif
Discord: ✞RebeL^✞#5451

• Community Founders
1 hour ago, RebeLL said:

Cum te numești?: Cosmin - RebeLL
Descrie-te în cel puțin 30-40 de cuvinte - (ce calități ai ce fel de persoane ești): Sunt o persoana calma, bun la jocurri online, nu ma enervez din orice, din lucruri rele fac bune, sunt un baiat calculat,destept,priceput.
Ce categorie dorești spre moderare?: Super-Moderator daca se poate, daca nu eu ma multumesc si cu Moderator!
Alte întrebări?: -

:RESPINS:

Fa-o aplicatie mai convingatoare si conform condiitolor. Citeste bine ce tot ce se cere pentru aplicatie ei revino. Fii serios. 

• I love it 1

e-MailCLICK

Cum te numești?: Cosmin
Descrie-te în cel puțin 30-40 de cuvinte - (ce calități ai ce fel de persoane ești): Sunt un baiat bun la: gaming,fotbal,la reparat masini. Glumeata de fel, Ma pricep in moderare de 2-3 ani sa zicem,Doresc sa ma implic in aceasta comunitate si sa ajut cu ce se poate in caz de probleme. Prefer sa vin in staff deoarece sunteti in cautare de staff si eu sunt sa ajut. Multumesc
Ce categorie dorești spre moderare?: Multimedia
Alte întrebări?: Nu

5DB37ua.gif
Discord: ✞RebeL^✞#5451

• 1 month later...

Cum te numești?: Daniel in real si sunt un pacatos in virtual.
Descrie-te în cel puțin 30-40 de cuvinte - (ce calități ai ce fel de persoane ești): Sunt o persoana foarte aprinsa si razbunatoare cand vine vorba de cineva drag mie, ca calitati am: Scrisu, Cititu, Forumurile, Moderatoru, Administratu, Scripting la servere de cs, ce mod-uri pot face: Zombie Plague, Zombie Escape, Furien, Classic, Kreedz.
Crezi că ești în stare să respecți tot ce sa sesizat mai sus?: Da.
Ce categorie dorești spre moderare?: Discuții tematice și socializare and Gaming & multimedia
Ce varsta ai?: 14 ani (stiu ca nu e conform varstei cerute dar ma desgur pe un forum si ma inteleg de minune cu ModeratorCP-u sau AdminCP-u)
Alte întrebări?: Stiu ca mai am un cont, dar nu mai stiu parola si am zis in loc sa mi mai bat capu sau sa mi o restez sa mi fac altu si sa ma apuc pe asta, oricum eu il stiu pe @CyBer[N]eTicKsi serverul lui de bb, pacat ca nu mai e + ca va promit eu, nu o sa scapati asa usor de mine o sa ma vedeti la Moderator tot timpu 😉.

• Community Founders
11 hours ago, sunt un păcătos said:

Cum te numești?: Daniel in real si sunt un pacatos in virtual.
Descrie-te în cel puțin 30-40 de cuvinte - (ce calități ai ce fel de persoane ești): Sunt o persoana foarte aprinsa si razbunatoare cand vine vorba de cineva drag mie, ca calitati am: Scrisu, Cititu, Forumurile, Moderatoru, Administratu, Scripting la servere de cs, ce mod-uri pot face: Zombie Plague, Zombie Escape, Furien, Classic, Kreedz.
Crezi că ești în stare să respecți tot ce sa sesizat mai sus?: Da.
Ce categorie dorești spre moderare?: Discuții tematice și socializare and Gaming & multimedia
Ce varsta ai?: 14 ani (stiu ca nu e conform varstei cerute dar ma desgur pe un forum si ma inteleg de minune cu ModeratorCP-u sau AdminCP-u)
Alte întrebări?: Stiu ca mai am un cont, dar nu mai stiu parola si am zis in loc sa mi mai bat capu sau sa mi o restez sa mi fac altu si sa ma apuc pe asta, oricum eu il stiu pe @CyBer[N]eTicKsi serverul lui de bb, pacat ca nu mai e + ca va promit eu, nu o sa scapati asa usor de mine o sa ma vedeti la Moderator tot timpu 😉.

image.gif.db4b591c693cc01481d0c17d40192a96.gif

• 3 months later...

Cum te numești?: Daniel
Descrie-te în cel puțin 30-40 de cuvinte - (ce calități ai ce fel de persoane ești): Am spus si in prezentarea mea pe forum dar o sa repet, Serios, Muncitor, Cinstit, Cuminte, etc
Crezi că ești în stare să respecți tot ce sa sesizat mai sus?: Eu cred ca da
Ce categorie dorești spre moderare?: Discutii tematice si Socializare
Ce varsta ai?: fac 14 in iunie
Alte întrebări?: Nu

• Community Founders
20 hours ago, FanTeZiE.dLL said:

Cum te numești?: Daniel
Descrie-te în cel puțin 30-40 de cuvinte - (ce calități ai ce fel de persoane ești): Am spus si in prezentarea mea pe forum dar o sa repet, Serios, Muncitor, Cinstit, Cuminte, etc
Crezi că ești în stare să respecți tot ce sa sesizat mai sus?: Eu cred ca da
Ce categorie dorești spre moderare?: Discutii tematice si Socializare
Ce varsta ai?: fac 14 in iunie
Alte întrebări?: Nu

- Vei primi Moderator 

PS: Intr-un viitor am sa ma pun sa-ti banezi toate conturile. 

e-MailCLICK

• 3 weeks later...

Cum te numești?: shaman
Descrie-te în cel puțin 30-40 de cuvinte - (ce calități ai ce fel de persoane ești): Sunt un baiat carimastic :) cu cei 7 ani de acasa, nu imi plac figurile si arfele de "smecher" doar pentru ca tu ai realizat ceva si eu nu:) am invatat sa ignor persoanele care au tupeu sa, si nesimtirea de a ma injura pur si simplu il ignor.
Crezi că ești în stare să respecți tot ce sa sesizat mai sus?: Da normal, cu siguranta !
Ce categorie dorești spre moderare?: Oricare este nevoie !
Ce varsta ai?: 16

image.gif.050cb8a6c2a9e39de0f3b41691675313.gif  

image.png.67e4dc09b862d2009b01a8d42afe248e.pngSTEAM             image.png.67e4dc09b862d2009b01a8d42afe248e.pngPORTOFOLIU

• Community Founders
1 minute ago, shaman said:

Cum te numești?: shaman
Descrie-te în cel puțin 30-40 de cuvinte - (ce calități ai ce fel de persoane ești): Sunt un baiat carimastic :) cu cei 7 ani de acasa, nu imi plac figurile si arfele de "smecher" doar pentru ca tu ai realizat ceva si eu nu:) am invatat sa ignor persoanele care au tupeu sa, si nesimtirea de a ma injura pur si simplu il ignor.
Crezi că ești în stare să respecți tot ce sa sesizat mai sus?: Da normal, cu siguranta !
Ce categorie dorești spre moderare?: Oricare este nevoie !
Ce varsta ai?: 16

:ACCEPTAT:Ve fi Moderator - la Discutii tematice si Socializare. 

• I love it 1

e-MailCLICK

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 17 Guests (See full list)

• There are no registered users currently online
  • Create New...