FabiaN 13 Share Posted January 20, 2022 Numele tău:FabiaN Cu ce ai ajutat serverul?: Organizarea mixurilor si ma straduiesc sa aduc cat mai multi oameni noi in comunitate Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte: Financiar si prin popularea serverului nostru de TS3 UniqueID: Gradul dorit(Si de ce ?): Query , daca considera baietii cu functii mai mare ca il merit e ok , daca nu e bine si asa , gradul meu actual este [DETINATOR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
🛡️CyBer[N]eTicK 820 Share Posted January 21, 2022 -Am vazut ca te implici si esti si activ - Query nu cred ca ar trebuii sa se ofere pe cerere Contact: e-Mail: nelhy@blackhost.xyz Link to comment Share on other sites More sharing options...
🛡️CyBer[N]eTicK 820 Share Posted January 21, 2022 @ironic A solicitat prin mine inchiderea acestui topic cu motivul ,,Query nu se oferă pe cerere" Contact: e-Mail: nelhy@blackhost.xyz Link to comment Share on other sites More sharing options...
FabiaN 13 Author Share Posted January 21, 2022 pe ce se ofera query ? daca nu prin cerere , sunt putin confuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unkas 2,755 Share Posted January 22, 2022 @FabiaN măcar dacă ai fi dat un ochi la regulament …. 1. si 2. după ce se da topic închis nu mai ai ce da reply . Mulțumesc pentru înțelegere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts