Andrei#1337 Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 Nume: xend Descriere propunere / sugestie:Sa poti incarca avatar mai mari decat 0,05mb Cu ce ar putea ajuta comunitatea?:Nu ar ajuta foarte mult dar multe poze /gif uri nu se incadreaza in 0,05mb STEAM DISCORD : xend#0718 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cod3 Posted November 24, 2021 Share Posted November 24, 2021 Păi normal avatare gif poți încarca doar dacă ai grad premium sau administrativ. 𝓌𝑒 𝒶𝓇𝑒 𝒶𝓁𝓁 𝒷𝒶𝒹 𝒾𝓃 𝓈𝑜𝓂𝑒𝑜𝓃𝑒'𝓈 𝓈𝓉𝑜𝓇𝓎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarK Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 Si fara grad administrativ poti incarca, eu ca user simplu am avut avatar gif trebuie facuta o verificare la accese si schimbat ceva poate ca ex-staff nu poti Link to comment Share on other sites More sharing options...
cod3 Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 5 hours ago, MarK said: Si fara grad administrativ poti incarca, eu ca user simplu am avut avatar gif trebuie facuta o verificare la accese si schimbat ceva poate ca ex-staff nu poti Designer este grad ce administrează proiectul GFX, cum să nu poți pune avatar gif? 𝓌𝑒 𝒶𝓇𝑒 𝒶𝓁𝓁 𝒷𝒶𝒹 𝒾𝓃 𝓈𝑜𝓂𝑒𝑜𝓃𝑒'𝓈 𝓈𝓉𝑜𝓇𝓎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarK Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 2 minutes ago, cod3 said: Designer este grad ce administrează proiectul GFX, cum să nu poți pune avatar gif? Eu ma refer ca ex-staff poate nu merge si am spus daca se poate face o verificare La mine a mers si ca user si ca designer sa pun avatar gif! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Founders CyBer[N]eTicK Posted November 27, 2021 Founders Share Posted November 27, 2021 - Momentan se poate incarca orice dimensiune, dar acest lucru va fi temporar pana ce ma voi gandii sa pun un numar stabil pentru toti. 💙💛❤️ Dragostea fără suferință și fapte, nu există. 💙💛❤️ - Andrei Nrcs 🤍Nu judec pe nimeni, nu condamn pe nimeni, pentru faptele sale sau după cum este, aceasta este neputința umană vrei, nu vrei trebuie să o accepți. 🤍 Atunci când se ridică sus oamenii de nimic, nelegiuiţii mişună pretutindeni. - Împăratul David Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts