Jump to content
Boosted your CS1.6 server ×

[ Prezentare ] - Popică

Popică

Recommended Posts

Cum te numești: Ma cheama Patric.

Din ce localitate ești: Sunt din Satu Mare, dar deocamdata stau in Bucuresti pentru facultate.

Ce vârstă ai: Am 19 ani.

Hobby & Pasiuni: Intotdeauna am fost atras de handbal si fotbal 🙂 Pot spune ca am copilarit uitandu ma la tv =))

Ce jocuri îți place să te joci: Am o pasiune mare pentru gaming in general. De la 12 ani am inceput sa ma joc diferite jocuri, principalele ramanand intotdeauna CS 1.6 / Dota 2 / CS:GO / LoL / Valorant si unele jocuri tip horror gen Phasmophobia / Pacify / Devour, iar cel mai recent : The Mortuary Assistant ( astept full game-ul :3 )

Ocupație: Sunt student in cadrul Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Litere daca se poate numii o ocupatie :))

Ce mod de Counter-Strike îți place: Mix-uri sau cat mai classic posibil.

Cum crezi că este comunitatea noastră? Ce-ți place la ea, cum crezi că este, ce nu-ți place la ea: Pare destul de faina, de aia am si ales sa ma prezint pentru ca nu fac asta de obicei =))

Cum te-ai descrie personal în câteva cuvinte: Sunt o fire sociabila si responsabila, imi place sa-mi petrec timpul liber pe acest server, pentru ca este o activitate pasionanta si captivanta, pe care nu o poti iubi daca nu o cunosti, si in afara de asta, imi place sa ies cu prietenii afara, sa ma plimb, sa practic orice sport. Sunt genul de persoana care isi da tot interesul cand incepe un lucru, ca acela sa fie dus la capat cum se cuvine. Niciodata nu am incercat sa par ceea ce nu sunt. In sinea mea, toate lucrurile sunt cu o limita, nu sunt genul de persoana care sa tina pica. Cel mai bun cuvant care ma defineste este seriozitatea, sunt o persoana cu capul pe umeri, respect mereu pe cine ma respecta, ascult de superiorii mei, cu mare placere. Sunt un om sociabil, respectuos, calm, imi place sa lucrez in echipa deoarece este mult mai eficient si constructiv, sunt un om devotat, determinat, cu simtul umorului si foarte bine organizat.

Alte cuvinte mai ai de zis: Cred ca am spus suficient oricum majoritatea nu o sa citeasca =))))

• I love it 1

you turned the page.. I burned the book.

ezgif.com-gif-maker.gif

welcome

2055025926_smokeegirlgif.gif.a90f36eeeb0f71e30384f373e78bc057.gif

🤐 fake friends are like SHADOWS always near you at the BRIHTEST MOMENTS but nowhere to be seen at your DARKEST hour 🤐

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 7 Guests (See full list)

• There are no registered users currently online
  • Create New...