XFlow Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Numele XFlow Cu ce ai ajutat serverul?: voi ajuta de acum cu membri activitate etc Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte: Activitate/membri. UniqueID: kvsBjSweggGJJAFvAd27/yIopes= Gradul dorit(Si de ce ?): Helper asistent/ Moderator asistent 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Echo.!. ♛ Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardix -iNEMANE Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 (edited) de ce pentru că alții au o cerere aproape peste tot Edit: Daca mai pui reclama cu alt forum pe unde va pe forum iti dau ban, daca vrei sa dovedesti ceva ii faci o reclamatie si pui acolo o dovada sau dai pm la un Founder. Pe viitor ai grija acum te iert. Edited October 6, 2021 by Echo.!. ♛ Edit https://steamcommunity.com/profiles/76561199209414961/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romica Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 avand in vedere ca dupa spusele lui Hardix ai facut reclama la alt forum , sunt contra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyro-lxe Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 dacă o sa ia activitate eu îți dau personal, dar întâi sa vedem cum ne înțelegem, mulțumesc de înțelegere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Community Founders CyBer[N]eTicK Posted October 6, 2021 Community Founders Share Posted October 6, 2021 18 hours ago, Hardix -iNEMANE said: de ce pentru că alții au o cerere aproape peste tot Edit: Daca mai pui reclama cu alt forum pe unde va pe forum iti dau ban, daca vrei sa dovedesti ceva ii faci o reclamatie si pui acolo o dovada sau dai pm la un Founder. Pe viitor ai grija acum te iert. - Băiatul a semnificat că nu mai are grade nicăieri, și da este cert că voiește să stea aici pe blackgames. - Băiatul este atacat dor dintr-o banală evidență de pe un alt forum, i-am zis lui Hardix eu nu țin evidența de pe alte comunități ci evidența cum se descurcă aici. - Nu țin partea nimănui, dar vreau să fie buna dreptate și îndepărtată josnica negativitate. - De reclamă nu știu nimica, dacă nu este intenționată nu-și are sensul, doar îndepărtăm. - Avem nevoie de oameni pe comunitate. - Ești de câteva zile aici și nu știm nimica ce fel persoană ești, dar sper să vedem cauza pozitive și bune. Și apoi putem vedea, exact cum a spus ,,Xyro-Laino" Metode externe de contact(I respond quickly) e-Mail: CLICK Telegram: CLICK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arrow 亗 Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 eu vreau sa iti dau o sansa si sa dovedesti ca vei fii activ! succes 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaZzy Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 pro 1 GRUP FACEBOOK:- https://www.facebook.com/groups/www.cservereromania.ro DISCORD:-https://discord.gg/RGbjEeYc Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3VER Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 meriti o sansa 1 STRONG & ORIGINAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironic Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 Helper asistent 🔰C.E.O TS.BLACKGAMES.RO🔰 - TeamSpeak 3 BLACKGAMES Romania - TS.BLACKGAMES.RO - Pentru asistenţă se recomandă accesarea canalului de Asistenta Tehnica [Teamspeak3]🛠 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts