Jump to content

Regulament Mafii


MoldoX
 Share

Recommended Posts

Despre mafii
Mafiile au rolul de a cuceri teritorii in cele 3 orase si de a obtine materiale si droguri.

Sunt 18 turf-uri in LS, 18 in LV si 18 in SF. Pentru a cuceri un turf, un membru de rank 4+ trebuie sa dea attack. Dupa attack va porni un cronometru de 20 minute.
Daca minim un membru din mafia care a atacat turf-ul se afla pe turf dupa cele 20 minute, mafia care a atacat castiga turful.
Daca toti jucatorii care fac parte din mafia care a atacat mor sau ies din turf, turf-ul ramane mafiei pe care il detinea inainte.
Daca acestia nu parasesc turful, mafia care strange cele mai multe puncte la sfarsit de war castiga.

Reguli generale
- membrii factiunii trebuie sa respecte regulamentul general al serverului. incalcarea unei reguli din regulamentul serverului poate fi sanctionata cu FW/uninvite, pe langa sanctiunile prevazute de regulamentul serverului.
- limbajul vulgar / insultele se sanctioneaza cu avertisment verbal (AV), faction warn (FW), sau uninvite, in functie de situatie.

Amenzi
Toate amenzile se stabilesc in topicul 'Prime/amenzi' aflat in forumul fiecarei factiuni. O amenda nu se poate acorda pe o suma mai mare de 3.000.000$, aceasta fiind maxima.
Daca primeste worst la war, se poate face un sistem stabilit in topic cu o amenda de maxim 3.000.000$.
Ex: 250.000$/kill. Worst cu scor de -10 = 2.500.000$, Worst cu scor de -12 ajunge la suma maxima de 3.000.000$, deci daca face -13..-20, etc, tot 3.000.000$ primeste amenda.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...