Guest Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 Nume: Alin Descriere propunere / sugestie: Stateam in pat si mi-a venit ideea asta daca sa-r putea adauga categoria SCOALA PENTRU DESIGNERI sau nu numai pentru designeri , cei mai experimentati in acest domeniu de DESIGN sa i ajute pe restul si invatand sa obtina gradul de DESGINER invatand sa puna un text un efect sau si mai multe pe un avatar / banner etc.. Zic ca ar prinde foarte bine comunitatii , posibil sunt uni care vor sa invete . Si dupa ce au parcurs niste pasi atunci o sa obtina gradul si daca este nevoie sa se adauge si gradul de INCEPATORI in acest domeniu respectiv. Mie sincer mi sa parut o idee destul de buna . Astept parerile voastre si o seara frumoasa incontinuare ! Cu ce ar putea ajuta comunitatea?: dezvoltare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei#1337 Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 Pro dar ne trebuie mai multi designeri sau cel putin 2-3 activi calumea STEAM DISCORD : xend#0718 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 3 minutes ago, xend said: Pro dar ne trebuie mai multi designeri sau cel putin 2-3 activi calumea o sa gasim fiecare are ceva pentru design si eu lucrez in acest domeniu dar nu sunt asa avansat , o sa reusim sa facem ceva frumos daca incercam toti va iesi ceva . Link to comment Share on other sites More sharing options...
HYTEX Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 Ar fi o idee buna dar ne trebuie mai multi designeri si sa fie si priceputi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Founders CyBer[N]eTicK Posted August 25, 2021 Founders Share Posted August 25, 2021 - Rezolvat. I-am atribuit funcția de Lader GFX. Acum el este noul Leader si coordonator a categoriei „Design" P.S Sperăm cu toți să ne placă munca ta. Bun venit, și treabă bună să fie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts