Jump to content

[Propunere] Categorie


STR
 Share

Recommended Posts

Nume: STR
Descriere propunere / sugestie: O idee pentru o noua categorie care consta in Reportaje, si anume: Creearea unei noi categorii in cadrul forumului legata de REPORTERI. Reporterii comunitatii fiind la randul lor reporteri titulari si reporteri sub-titulari pot lua interviuri membriilor comunitatii si anume; 

Un anumit reporter deschide un topic de genul [Invitatie interviu] *Membru* , membru la randul sau accepta aceasta invitatie sau o refuza bineinteles. Odata ce membrul respectiv accepta invitatia, reporterul ii trimite acestuia intrebari la care trebuie sa raspunda. Intrebarile fiind legate atat de viata persoanala cat si de comunitate: Ce ii place in cadrul comunitatii, cum s a intregrat, ce parere are despre anumite persoane, despre anumite servere, etc. Odata ce membrul respectiv raspunde la intrebari, reporterul le aranjeaza frumos si le posteaza intr-un topic de genul [Interviu]*Membru*.
Cu ce ar putea ajuta comunitatea?: Probabil ne-am cunoaste mult mai multe unul cu celalalt, ar exista noi prietenii, mai multa activitate si s-ar afla lucruri interesante, precum de unde a venit ideea comunitatii, de unde s-a pornit, cat s-a muncit pentru a ajunge pana aici si multe alte chestii.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...