Community Founders CyBer[N]eTicK Posted October 4, 2021 Community Founders Share Posted October 4, 2021 1 minute ago, nObIk said: Numele tău: Mihai sau nObIk Varsta:17 Timpul tău disponibil alocat forumului:zilnic 5/6 ore De ce vrei să obții acest grad?: fiindca vreau sa ajut si sa fiu ajutat de catre comunitate! Ce te face să crezi că ești capabil pentru acest grad?: am mai avut asa grade si stiu ce trebuie de fac. Ce categorie dorești spre moderare? Alege una din cele de mai jos „Categorii disponibile:": Gaming, multimedia & tehnologie Tehnologie(categorie) Numai este vei modera doar pe Gaming & Multimedia succes. Metode externe de contact(I respond quickly) e-Mail: CLICK Telegram: CLICK Link to comment Share on other sites More sharing options...
XFlow Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Model: Numele tău:Vali sau XFlow Varsta:19 Timpul tău disponibil alocat forumului: 2 3 ore pe zi De ce vrei să obții acest grad?:ca să ajut comunitatea Ce te face să crezi că ești capabil pentru acest grad?:ca am deținut grade și știu sa ma ocup Ce categorie dorești spre moderare? Alege una din cele de mai jos „Categorii disponibile:":Multimedia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Community Founders CyBer[N]eTicK Posted October 5, 2021 Community Founders Share Posted October 5, 2021 1 minute ago, XFlow said: Model: Numele tău:Vali sau XFlow Varsta:19 Timpul tău disponibil alocat forumului: 2 3 ore pe zi De ce vrei să obții acest grad?:ca să ajut comunitatea Ce te face să crezi că ești capabil pentru acest grad?:ca am deținut grade și știu sa ma ocup Ce categorie dorești spre moderare? Alege una din cele de mai jos „Categorii disponibile:":Multimedia Totuși trebuia cele 20 de posturi. Mult succes am să urmăresc progresul tău în implicare. 1 Metode externe de contact(I respond quickly) e-Mail: CLICK Telegram: CLICK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Community Founders CyBer[N]eTicK Posted October 14, 2021 Community Founders Share Posted October 14, 2021 Campanie închisă deoarece sa uneltit alta. Topic Arhivat. Metode externe de contact(I respond quickly) e-Mail: CLICK Telegram: CLICK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts