*Kent:D* 1,841 Share Posted March 18, 2021 Model cerere addons: Addons dorit: Detalii addons: Video cu addons-ul: Regulament cerere addons Se respecta regulamentul general al forumului! Titlul topicului trebuie sa fie [Cerere addons] (nume) ! Daca nu se respecta acest lucru, topicul va fi inchis si mutat in arhiva de catre un membru staff! Daca in cerere nu este completat modelul de mai sus, topicul va fi inchis si mutat in arhiva! Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn sau va avea contul suspendat în funcție de gravitatea situației. Posturile de genul "Si eu am nevoie!" "Acesta este ce cautam" "Mai astept si altele" "Imi place asta" este STRICT INTERZIS! Acest lucru poate duce la WARN! Moderatorii pot inchide topicul abia dupa 48 de ore de la crearea acestuia! ▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎ My Profile ▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎ Fondator | TEAMSPEAK Desinger/Fondator | Forum TeamSpeak 3 BlackGames Romania - Ts.BlackGames.ro DISCORD | Kent#6365 ╰☆☆ ☆☆╮♕Cine se naşte rege, rămâne rege toată viaţa.♕╰☆☆ ☆☆╮ ▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎ My Profile ▪︎▪︎▪︎●▪︎▪︎▪︎ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts