Ɲ α я υ 3 Ƭ o O 1,871 Share Posted March 15, 2021 (edited) Hai salut la toată lumea , am gasit un style + extended info interesant pentru TeamSpeak 3 si m-am gandit ca e destul de util pentru toata lumea ! NAME : Better Default - extended & improved theme for TeamSpeak 3 . INFO : photo EX : Before AFTER : + multe altele in setari ,o să le vedeti daca il descarcati ! Dacă doriti sa-l instalati va las un buton de download mai jos si acolo gasiti si mai multe detalii !! 𝐃𝐎𝐖𝐍𝐋𝐎𝐀𝐃 Cum se instalează ? Dai pe butonul de download de mai sus si te redirectioneaza pe site unde gasesti informatiile despre ce trebuie sa instalezi ,dai scroll putin mai jos pana gasesti butonul de download asta ⬇️ Dai pe acest buton pe acel site , dupa te duci unde ti s a descarcat tie in PC/ LEPTOP ! Dai dublu click pe el si iti apare asta ⬇️ Dai pe INSTALL si te pune sa dai restart la TeamSpeak 3 si gata :): Spor ! Edited March 15, 2021 by Ɲ α я υ 3 Ƭ o O 1 Pentru mai multe detalii despre mine click pe -> detalii Pentru mai multe detalii despre BlackGames click -> here Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ɲ α я υ 3 Ƭ o O 1,871 Author Share Posted March 16, 2021 (edited) Hai salut la toata lumea ! Daca doriti o versiune BETA de TEAMSPEAK 3 o puteti descarca de aici !! DOWNLOAD Apropo , daca e sa nu vă meargă vreo ceva ,asteptati ca inca e in beta si poate au limitat download-urile ! Dacă vrei sa ii dai download , dai scroll pe site putin mai jos pana dai de asta ! Dai pe SIGN-up NOW Iti faci un cont sau daca ai iti dai login si dupa ii dai download for WINDOWS ! PHOTO CUM ARATA : PHOTO CUM ARATA : Spor la noul SETUP !! + un video Si din cate vad poti sta cu ambele TeamSpeak-uri deschise :))) Destul de interesanta vs asta beta 5.0.0 :))) Edited March 16, 2021 by Ɲ α я υ 3 Ƭ o O Pentru mai multe detalii despre mine click pe -> detalii Pentru mai multe detalii despre BlackGames click -> here Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ɲ α я υ 3 Ƭ o O 1,871 Author Share Posted March 17, 2021 (edited) Hai salut la toata lumea ! Am vazut ca multi dintre voi doriti temă dark pentru TeamSpeak 3 , m-am gandit să vă las aici cateva tipuri daca le doriti ! Click prima : Download Click a 2-a : Download Click a 3-a : Download Click a 4-a : Download Click a 5-a : Download După ce ati dat pe una din ele , vă duce direct unde trebuie si acolo pe site in stanga va apare un buton de DOWNLOAD , click pe el , dupa in mai putin de 5 sec se descarca dupa dai dublu click pe el unde s a instalat.. te pune sa dai restart la TeamSpeak si asta a fost ! Spor Edited March 17, 2021 by Ɲ α я υ 3 Ƭ o O Pentru mai multe detalii despre mine click pe -> detalii Pentru mai multe detalii despre BlackGames click -> here Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ɲ α я υ 3 Ƭ o O 1,871 Author Share Posted March 17, 2021 Hai salut la toata lumea ! Badge nou ! CODUL ESTE : IWDCTC2021 1 Pentru mai multe detalii despre mine click pe -> detalii Pentru mai multe detalii despre BlackGames click -> here Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts