Legends. 4 Share Posted April 9, 2020 (edited) Nume: Maruis Vârstă: 20 De ce dorești să aplici pentru acest grad?:Deoarece consider ca pot aduce multe beneficii comunitatii Ce secțiune dorești spre moderare?: Asta ramane de vazut Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?:Calitate , profesionalism si reclama pozitiva Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: Am fost prezent in fiecare zi si am "rasfoit" forumul in lung si lat ca sa asimilez cat mai multe informatii Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca, riști să fii suspendat?: Da si mi se pare normal Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?: Categoric .. imi asum Alte precizări:Nu am pus la cerere exact pt ce grad vreau sa optez deoarece asta ramane de vazut dupa o discutie mai amauntita , vreau sa ma implic foarte mult si sa ajut la dezvoltarea proiectelor din comunitate Poți intra pe teamspeak la ședințe ?: Categoric , oricand si la orice ora o sa fiu prezent . Edited April 9, 2020 by Legends. cerere grad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legends. 4 Author Share Posted April 9, 2020 2 minutes ago, Legends. said: Nume: Maruis Vârstă: 20 De ce dorești să aplici pentru acest grad?:Deoarece consider ca pot aduce multe beneficii comunitatii Ce secțiune dorești spre moderare?: Asta ramane de vazut Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?:Calitate , profesionalism si reclama pozitiva Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: Am fost prezent in fiecare zi si am "rasfoit" forumul in lung si lat ca sa asimilez cat mai multe informatii Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca, riști să fii suspendat?: Da si mi se pare normal Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?: Categoric .. imi asum Alte precizări:Nu am pus la cerere exact pt ce grad vreau sa optez deoarece asta ramane de vazut dupa o discutie mai amauntita , vreau sa ma implic foarte mult si sa ajut la dezvoltarea proiectelor din comunitate Poți intra pe teamspeak la ședințe ?: Categoric , oricand si la orice ora o sa fiu prezent . Link to comment Share on other sites More sharing options...
🛡️CyBer[N]eTicK 820 Share Posted April 9, 2020 You have been warned about this. REJECTED! Contact: e-Mail: nelhy@blackhost.xyz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts