-am- 541 Share Posted January 9, 2021 Propunerea : 1.adaugare pluigin , sa dai din chat /spe ,/ct , /terro , /back 2.adaugare pluigin , welcome , cand intri pe server sa spuna welcome , am eu pluiginul fara bug daca vreti vil dau. 3.adaugare pluigin , cer instelat , da o imagine mai frumoasa pe server. 4.adaugare pluigin , amx_blind , e mai usor pentru adminii , cu jucatorii cu wall etc. 5. adaugare models adminii , sa aiba un costum diferit de un player normal Cu ce ne-ar ajuta? : o inbunatatire la sv Alte precizarii : succes 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOC 781 Share Posted January 9, 2021 Eu sunt de acord cu adaugarea acestor pluiginuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0taNNu 417 Share Posted January 11, 2021 niste propuneri foarte bune “Gândiți critic și nu memorați doar ceea ce vor alții să gândiți.” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.RobertMarian 114 Share Posted January 13, 2021 1. Pro 2.Pro 3.Pro 4.Pro 5. Contra , daca se adauga skinuri hd ( cu mai multe texturi ) serverul o sa ajunga la o limita si s-ar putea sa dea crash la server Link to comment Share on other sites More sharing options...
Echo.!. ♛ 981 Share Posted January 15, 2021 O sa punem propunera nr 1.. Si restul vom vedea pe parcurs,daca adaugam multe care nu-si au rostul va ingreuna sv degeaba.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts