Jump to content
OFERTA SEVERE CS16/CSGO VOX-HOST.COM ×
TS.BLACKGAMES.RO
IP SERVER: 89.40.104.41:9987

Cautam staff serios pentru ts3 & forum ! Detalii in sectiunea TS a comunitatii BLACKGAMES.RO

MIX.BLACKGAMES.RO / MIX1.BLACKGAMES.RO
IP SERVERE: 5.254.59.100:27015 / 51.89.50.140:27015

Cautam admini MIX / Organizatorii MIX

BLACKGAMES ROMANIA
PREZENTAREA COMUNITATII

BlackGames a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. BlackGames Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua. Speram sa reusim sa ducem impreuna pana la capat acest proiect deoarece, impreuna, scriem viitorul.

BLACKGAMES ROMANIA
ISTORICUL COMUNITATII

Comunitatea noastră a fost deschisă în 08.04.2010 sub numele de BLACKGAMES România, scopul nostru este de a oferi un loc cât mai sigur pentru jucători din comunitatea noastră, serverele și multe altele. Totodată suntem în căutare de servere, staff, designer și scripteri. Acceptăm toate servere de toate tipurile și suntem dispuși să oferim support 24/7.

Ki.

Members
 • Content Count

  7
 • Donations

  0.00 USD 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  0 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nickname jucător suspectat: Ki. Link demo (doar fileshare.ro): http://www.fileshare.ro/e3427185555 ; http://www.fileshare.ro/e3427185556 ; http://www.fileshare.ro/e3427185557 Mărime demo (MB):1kb Server (obligatoriu): bp2.blackgames.ro Serverul folosește plugin de oprire a flash-urilor din partea coechipierilor?: Nu Ați căutat în BLACKLIST jucătorul?: Nu Alte detalii: Pai unii sustin ca am cod , iar majoritate ca nu . Vreau sa se analizeze iar demo-urile , cu sunetul on si cu simt de raspundere . Pentru ca sunt un jucator de mix , stiu unde sa apas / pe unde ar putea venii cineva , mai ales daca jucam cu teamsepak on , iar echipa mea anunta . ( Iar staful de pe cs.blackgames.ro , stiu ca nu ma suporta si normal ca ar zice ca este cod ) Asa ca vreau sa se uite unul sau mai multi overwatch , care se pricep la cs sa isi dea cu parerea , ce si cum !
×
×
 • Create New...