Jump to content
Boosted your CS1.6 server ×
Welcome to
BLACKGAMES Romania
This community was created in 2012 as a laid back gaming environment to give gamers a place to call home and be able to communicate with others. Don't forget to present yourself to us in a small topic then you can try to read our community rules and most importantly, don't forget to have fun, we are a gaming community with the desire to change the meaning of gaming, we try to offer everything that is best for members of our community, at the same time we are looking for staff, servers, designers, pulleys and more.

Retty ;x

Members
  • Posts

    104
  • Joined

  • Last visited

4 Followers

About Retty ;x

  • Birthday 27.02.1995

Recent Profile Visitors

1.521 profile views

Retty ;x's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

40

Reputation

  1. RO: 📃Model de postare📃 : Mod: Clasic / Respawn / GoRemake, etc FIRMA: Acceptam doar VOX-HOST.COM Sloturi: 22/24/32 DNS: NUME.BLACKGAMES.RO Link sub-forum: Link GameTracker: IP: Pret: X EUR/LEU Contact: PM pe forum *mesaj privat pe forum* ⚠️⚠️ ATENTIE! ⚠️⚠️ ‼️ Cei care fac un topic "la mișto" , fără să respecte regulamentul + modelul de postare voi închide topicul fără drept de redeschidere . ‼️ Comunitatea BLACKGAMES își rezervă dreptul de a modifica acest model fără permisiune și fără a da explicații . EN: 📃Post template📃 : Mod: Clasic / Respawn / GoRemake, etc COMPANY: We only accept VOX-HOST.COM Slots: 22/24/32 DNS: NUME.BLACKGAMES.RO Link sub-forum: Link GameTracker: IP: Price: X EUR / LEU Contact: PM on the forum * private message on the forum * ⚠️⚠️ CAREFUL! ⚠️⚠️ ‼️ Those who make a topic "cool", without respecting the rules + the posting model will close the topic without the right to reopen. ‼️The BLACKGAMES community reserves the right to change this model without permission and without explanation .
  2. Deoarece am vazut ca multi oameni inca cer pluginuri ce includ slowhackul, am decis sa fac acest topic in care sa raspund la cele mai frecvente intrebari legate de el. 1. Ce inseamna slowhack ? Slowhack nu se refera la vreun tip de cod pentru CS, ci la anumite comenzi ce se executa pe un jucator cu un anume plugin, fara acordul lui. Aceste comenzi se refera la adaugarea, schimbarea sau stergerea unui bind, scrierea in fisierele de baza ale CSului care rezulta erori ale clientului si implicat impiedicarea de a mai putea intra in CS/pe oricare server. 2. De ce nu este bine sa folosim slowhack ? De ce nu ofera BlackGames ajutor la pluginurile de genul ? Valve ofera posibilitatea de a putea inlatura un jucator de pe serverul vostru pe o anume perioada de timp sau chiar permanent. Acest lucru este suficient pentru a scapa de orice jucator doriti de pe serverul propriu fara a fi nevoie sa ii umblati in client. Ganditi-va doar la un jucator care nu stie atat de multe despre CS. Acesta, odata ce ii se strica clientul nu stie ce sa ii faca pentru a-l repara, ba chiar mai mult poate nici nu o sa se mai joace CS din cauza acestui lucru. Pe langa aceste lucruri cu comenzile gen slowhack se poate modifica si meniul principal al CSului, fapt care nu difera cu mult de impiedicarea unui jucator de a mai juca CS, deoarece se pot modifica toate optiunile meniului in asa fel incat odata apasate, jucatorul sa fie redirectionat spre anume server. Pe langa ca ii se ia acelui jucator libera alegere la un anume server, sa zicem ca peste cateva luni acel server, singurul pe care poate intra, este inchis. Din punctul acesta, jucatorul nu se mai poate juca pe niciun server si ajungem la problema de mai sus. Aveti comanda de ban, folositi-o. 3. Ce fac daca un jucator banat isi schimba ip-ul si se poate juca iar pe serverul meu ? Pentru aceasta intrebare, raspunsul este foarte simplu. CSul este facut de cei de la valve sa se joace pe steam si DOAR PE STEAM. Cei ce nu folosesc steam joaca ilegal si nu ar trebui lasati sa joace pe niciun server, deci daca vreti sa rezolvati aceasta problema, treceti-va serverul pe STEAM ONLY. 4. Ce fac daca am nevoie de ajutor la un plugin cu slowhack ? Daca dupa cele spuse mai sus inca va puneti aceasta intrebare atunci cititi iar punctele 1 si 2 pana nu o sa va mai puneti aceasta intrebare. Acestea fiind spuse sper ca v-am lamurit ce este si cu ce se mananca slowhackul.
  3. 40% Cat la suta ai vrea sa zbori ?
×
×
  • Create New...