Jump to content
Boosted your CS1.6 server ×
Welcome to
BLACKGAMES Romania
This community was created in 2012 as a laid back gaming environment to give gamers a place to call home and be able to communicate with others. Don't forget to present yourself to us in a small topic then you can try to read our community rules and most importantly, don't forget to have fun, we are a gaming community with the desire to change the meaning of gaming, we try to offer everything that is best for members of our community, at the same time we are looking for staff, servers, designers, pulleys and more.

cod3

Members
  • Posts

    82
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by cod3

  1. Designer este grad ce administrează proiectul GFX, cum să nu poți pune avatar gif?
  2. Păi normal avatare gif poți încarca doar dacă ai grad premium sau administrativ.
  3. Mai intai adu oameni, dupa vorbim de grade mari. PRO pentru Helper Assistant.
  4. PRO, insa din partea mea consider ca ar fi mai bine si mai corect sa incepi de la Helper Assistant si sa ramai la gradele de gradele de suport.
  5. Din ce se vede l-a tras pe canal, I-dat interdicție iar după direct ban. Nu merge așa, dai ban doar dacă mai intră aiurea pe canal după ce a primit interdicție. Se dau multe banuri fără motiv sau aiurea și treaba asta trebuie discutată neapărat.
  6. După ce am înțeles mai sus problema a fost remediată. CLOSED
  7. Accesele sunt limitate cum trebuie după părerea mea, dacă ai nevoie de modificări vorbești cu un query.
  8. Așteptăm reclamație de la cei ce le-au fost scos gradul (next time). Între timp @Alexandru dacă dorește îl va lua la interogări.
  9. Nu este o regula cum ca nu ai voie sa pui poza cuiva la avatar, insa eu zic ca ar trebui bagata ca sa se poata da niste sanctiuni / banuri si multe altele pentru pasionati. P:S Ti-am editat postul si l-am 'sters' pe al doilea, te iert tura asta dar poti pur si simplu sa dai edit, nu e nevoie de postari multiple.
  10. Salut Normal ar fi trebuit facuta o reclamatie din partea celui "luat la misto" dupa cum spune xyro, dar avand in vedere ca dansul [xyro] se ocupa de TeamSpeak3 (asistenta) poate actiona oricand doreste. Dupa cum spune si regula: (a) Nu tratați un 'Membru Administrativ' cu dispreț. Daca sunteți provocați rog sa aveți la îndemâna o dovada prin care sa ateste acest lucru. Exemple: [Audio/Video]. Vino cu o dovada in care se vede/aude clar ca ai fost provocat sau neindreptatit ca xyro sa poata fi sanctionat. Cel mai probabil ti-a acordat interdictie globala sa te linistesti putin iar apoi ti-a scos-o. Spor si seara faina!
  11. Rezolvat. Am adaugat grad de Manager Server, daca vrei sa ii adaug si acces pe categorie imi spui aici.
  12. cod3

    Unban

    A trecut banul. Lock
  13. Aici e secțiunea de cereri unban pentru serverul de TeamSpeak3.
  14. Acceptat, @#bomboNele ;x @N3VER pentru DNS.
  15. Numele dvs. » cod3 Text principal » cod3 Watermark( bg / blackgames / blackgames.ro ) » bg (atat) Tip lucrare ( avatar / bannere / logo / etc ) » avatar Dimensiunile » 150x300 Alte detalii » ms Link catre ultima cerere » asta e prima Stock nu am, ceva daca aveti voi sa fie misto, fara femei si masini. ms
  16. Daca te referi la lista cu serverele nu se pot face diferente de genul asta.
  17. @Alexandru ia vezi. Frumos, multumim.
  18. All you asked for has been done. Send me a PM with the password you want on ADMINISTRATIVE ZONE.
  19. @Powerxk done, I wait for you to tell me what more sub-categories you want.
×
×
  • Create New...