Jump to content
Boosted your CS1.6 server ×
Welcome to
BLACKGAMES Romania
This community was created in 2012 as a laid back gaming environment to give gamers a place to call home and be able to communicate with others. Don't forget to present yourself to us in a small topic then you can try to read our community rules and most importantly, don't forget to have fun, we are a gaming community with the desire to change the meaning of gaming, we try to offer everything that is best for members of our community, at the same time we are looking for staff, servers, designers, pulleys and more.

k1ddu

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by k1ddu

  1. Propunerea : Diverse, le mentionez la "Alte precizarii" Cu ce ne-ar ajuta? : activitate in + la jucatorii. Alte precizarii : Asa, fiindca is prea multe , am sa la enumar. 1. Rezolvare inspect pe arme. Functia de inspect, functioneaza din cate am observat numai la armele default, atat. 2.Rezolvare "bet team" , am incercat sa folosesc "bet team" si nu, nu "bet t/ct all" , bet-ul din meniu pe euro. Am pariat 500 pe echipa ct. Echipa ct a castigat, dar nu am primit punctele inapoi :)). Ba din potriva, in a doua runda cand am vrut sa mai dau inca odata bet, imi scria ca "deja ai pariat pe aceasta echipa" Daca s-ar rezolva ar fi mai usor pentru noi playerii sa mai facem niste $. 3.Sa se scoata pretul de intrare la giveaway. Joc de vreo 2-3 zile pe server. Si am observat in felul urmator: - Giveaway-ul are mereu aceleasi lucruri. Numarul de playeri, numarul de $ , acelasi skin. - Uneori nu merge desi harta s-a resetat deja. Eu zic mai bine sa fie pus pe gratis cu un skin, asa mai castigam si noi saracii ceva. 4.Rata la cases sa fie ridicata. Cum ziceam , joc de 3 zile, 290 parca de killuri, 80 cu hs, 100 dead's. 3 cutii au picat inteleg ca e random dar totusi :)). Nici macar la rankup nu primesti nimic. 5. Bonus pe harta. in ce consta. fiecare player are un textbox. 0/20 killuri. Playerii care ajung sa realizeze 20 killuri, primesc 1 case + 200 E. Atrage mai mult jucatorul in a face activitate pe server. 6. Anticheat - activitate adminii. De 3 zile incoace , doar @Anaa fost pe server avand o functie de staff. am dat de zeci de codatii in doar 3 zile . Ori se adauga un plugin cu scopul de a bana codatii inainte sa intre pe server (plugin care analizeaza fisierele jocului inainte de a intra pe server.) ori sanctionarea celor care au grad dar nu activeaza pe server. 7. No timeleft limit. Harta functioneaza pe d2 mereu Adaugare timeleft + plugin de vote. Sa mai joace si omul alte harti. 8. Organizarea concurs top 3 + ruleta norocului. Top 3 cred ca deja se stie in ce consta. Ruleta norocului. In fiecare saptamana se realizeaza un post, in care playeri scriu un numar de la 1 la 20. Exemplu: k1ddu: 7 Ana: 9 Mircel: 12 Vasile: 14 Din astia 4, folosind o aplicatie care alege un numar random, se castiga niste premii. Locul 1: Vip 2 saptamanii + 2500 e + 10 caseuri + chei Locul 2: Vip 1 saptamana + 2000 e + 5 caseuri + chei Locul 3: Vip 3 zile + 1500 e + 3 caseuri + chei Zic eu ca ajuta destul de mult 🙂 atrage omul. Asta este tot, o zi buna.
  2. Numele tău : Mihai Vârsta : 18 Ocupație : Elev Unde locuiești : Sibiu Hobby-uri & pasiuni : Gaming/Modeling/Photoshop Cum ai aflat de comunitatea noastră : Gametracker Ce te-a determinat să te alături comunității noastre : Sv de go remake =)). Care este jocul tău preferat : Nu exista, ma satisfac toate intr-o mica masura. Steam ON / OFF : ON Acordă-ne o notă comunități: 9/10. Ce server din comunitate îți place?: Nu pot sa aleg inca pentru ca nu le-am verificat pe toate :)). O poză cu tine ( opțional ) : Am pe ig --> ACI :3 , daca este vreo problema cu link-ul, pm si il sterg.
×
×
  • Create New...