Jump to content
Boosted your CS1.6 server ×
Welcome to
BLACKGAMES Romania
This community was created in 2012 as a laid back gaming environment to give gamers a place to call home and be able to communicate with others. Don't forget to present yourself to us in a small topic then you can try to read our community rules and most importantly, don't forget to have fun, we are a gaming community with the desire to change the meaning of gaming, we try to offer everything that is best for members of our community, at the same time we are looking for staff, servers, designers, pulleys and more.

StefaNNN

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by StefaNNN

  1. Foarte bine, din punctul meu de vedere esti cel mai bun din comunitate in momentul actual, frumos blur, e pe stilul meu clasic, te astept la un battle Cu toate ca nu stiu daca am sanse .
  2. Nu am ce zice, se vede ca nu esti doar un designer obisnuit ci un web designer. Lucrările sunt foarte bune , lucrări luate de la 0 si aduse pana in faza finală. Felicitări!
  3. StefaNNN

    Cadou Stefan

    Foarte frumoase, iti multumesc frumos si te pup ! Cadou primit
  4. Sunt acceptabile, mai ai de invatat , succes !
  5. Am crezut ca am sters acel avatar, mersi de atenționare! 👍
  6. Imi place blur-ul, prima mi se pare cea mai reusita . Mersi !
  7. Salut, sunt in cautare de admini pentru serverul de arena, da serverul e nepopulat deocamdata si probabil multi nu vreti sa jucati pe un server gol , dar serverul e la inceput si sigur se va ridica asa ca profitati de ocaziea aceasta in care dau gradee free pentru ca pe viitor conditiile pentru intrat in staff nu o sa fie la fel de simple. In primul rand caut un manager server un om care sa fie activ si care sa stie sa se comporte pe un server . Conditiile pentru acest grad e sa ai minim 18 ani si sa lasi un reply . Nu va speriati ofer inca 5 grade de administrator(minim 16 ani) si 5 de helper (minim 14 ani) . Model : Nick: Varsta: Steam : Motiv pentru care vrei sa inrii in staff? : IMPORTANT: Serverul se va ridica de asta ma asigur eu (promovari, eventuri, giveaway-uri) deci daca alegeti sa intrati in staff si nu vad implicare acum la inceput din partea voastra sa nu va mai chinuiti sa faceti cererea, eu accept pe toata lumea , ofer fiecarui o sansa dar daca nu stiti sa profitati mai tarziu cand serverul va creste sa nu mai aveti nici o asteptare. Multumesc !
  8. Unele lucrari mai vechi de cand nu prea stiam sa lucrez pe text restul lucrarilor mai noi sunt cu reclama ! --- --------- - --------- ---- -
  9. Blur-ul foarte frumos , chiar imi pace , totusi la lucrările cu text ai putea alege mai bine culoarea textului. In rest nu am ce sa iti zic lucrezi bine. Succes
  10. Numele tău : Rusu Ștefan Vârsta : 24 Ocupație : Inginer constructor Unde locuiești : București Hobby-uri & pasiuni : Design, dans, sport. Cum ai aflat de comunitatea noastră : ma stiu de ceva timp cu Bombonel si am venit si eu in aceasta comunitate Ce te-a determinat să te alături comunității noastre : Vad ca aceasta comunitate se bazează în special pe servere de 1.6 . Vreau sa ma ocup de servere de Cs:go pentru ca pot spune ca am ceva experienta. Care este jocul tău preferat : Cs:go Steam ON / OFF : on Acordă-ne o notă comunități: 8 Ce server din comunitate îți place?: ARENA O poză cu tine ( opțional ) :
  11. Lucrezi bine, imi place cum alegi font-urile , se vede o evolutie de la primele lucrari. Blur-ul e decent , de animații nu zic nimic pentru ca nu prea ma pricep. Succes.
  12. Ai si lucrari ok si unele slăbute, la text mai ai de lucrat, încearcă drop shadow pe 1-0-1 , succes !
×
×
  • Create New...