Jump to content
BlackGames.ro - Strong & original
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
WELCOME TO BLACKGAMES ROMÂNIA

BlackGames a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. BlackGames Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.

CS.BLACKGAMES.RO 54.37.201.46:27015
Connect
RED.BLACKGAMES.RO 51.195.17.141:27015
Connect
TINERII.BLACKGAMES.RO 5.254.20.27:27015
Connect
CSX.BLACKGAMES.RO 54.37.201.47:27015
Connect
GLOBAL.BLACKGAMES.RO 188.212.100.56:27015
Connect
TS.BLACKGAMES.RO 89.40.104.41:9987
Connect

xda

Members
 • Posts

  107
 • Joined

 • Last visited

About xda

 • Birthday October 9

Recent Profile Visitors

687 profile views

xda's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

177

Reputation

 1. xda

  NVR ALPHA BETA

  Mai utilizeaza cineva teama aceasta, cu cateva schimbari, hm.
 2. Suntem pe data de 29 Si esti sigur ca pe serverele de MiX s-a intamplat?
 3. Analizarea Demo-ului: Cel mai probabil jucătorul a folosit WH (wallhack) de tip ESP (exemplu). Şi cum aţi spus şi voi, da, jucătorul a folosit wallhack pe tot parcursul meciului. De cum a început prima rundă surprinsă în demo, se observă prima dovadă. Merge pe banană (din ct-spawn) cu awp-ul, şi ţine banana câteva secunde, doar cât să intre jucătorul inamic din rampă. După ce îl omoară, nu mai ţine poziţia, ştiind că nu se mai află nimeni în rampă. (ultimul inamic, mergând pe alee) Continuă să meargă spre A (prin ct-spawn) fără shift (chiar şi când coechipierul său ţine shift-ul), ajunge la 'bibliotecă/nisip-mic', unde se uită pe mid (prin zid) să vadă dacă cineva intră pe la 'arcadă'. Merge spre 'casa' din A, urcă cutiile, auzindu-l pe inamic în casă după ce sparge grilajul din July. Suspectul stă nemişcat privind (prin zid) inamicul cum iese din july-etă pe shift. Ultimul Terrorist, merge către B (de pe mid pe banană), iar Suspectul îi spune coechipierului său să meargă cu el pe B (ultimii 2ct), văzându-l pe inamic (prin zid), merge cu awp-ul către B, şi se opreşte uşor, văzând că inamicul se întoarce înapoi pe mid salvând arma (văzându-l tot prin zid). Acestea au fost 3 momente din care iese clar că are wall, dar, ca plus, sunt şi alte 2 momente identice în care el stă în site A, în timp ce toţi inamicii intră pe site, el îi vede cum ajung la 'rush' şi la 'arcadă', îi aşteaptă să se apropie de el, şi trage, după un spray efectuat de el şi de inamici, Suspectul începe să tragă prin cutie (şi colţul zidului de la 'rush', exact pe inamic, continuând spray-ul). Un plus, jucătorului i s-a cerut WG (wargods test) de la 2 admini în timpul meciului. Iar ultimul argument definitoriu, jucătorul a ieşit din meci în ultima rundă (scor: 15-14), şi de pe TeamSpeak3 la fel (disconnected). Au fost destule dovezi concludente. Jucătorul este interzis la orice MIX din comunitatea BlackGames. Mulţumiri participanţilor ( @MarK @^*$!!IoNuT!!$*^ @GuffyBoo. ).
 4. Asta ține de rezoluția pe care o ai tu la pc, sau de zoom-ul browser-ului tau.
 5. Sunt deja ceva sunete modificate (ex: pasii pe care ii faci, sunetul de sfarsit de runda, etc), iar caracterele, nu stiu daca sunt ceva de tip CSGO, sau daca ar face lag sau ceva. Pro, am vazut o varianta de plugin de mod csgo, in care era asa ceva Pro. Totusi, ce poti face cu sansa aia mica de reward, din care primesti doar 3-5 euro xD Mapele de csgo (adica CSS) pica serverul momentan. pana se rezolva total, nu stiu ce sa zic de aceste 'mape'. Contra. Se poate realiza destul de usor, dar imaginati-va cum e sa ia toti molotov, si sa dea pe o zona, toata runda sa nu poti merge pe LUNG (exemplu)
 6. Nume actual: dev Nume nou: xda De ce doreşti să-ți schimbi numele?: folosesc numele xda pe serverul public GO., si la mix-uri, si ar fi mai usor sa ma contacteze lumea (de pe ts) pe forum Link de la ultima cerere: -
 7. Unban-ul a fost scos ieri imediat dupa cerere. Iar ezeken a primit remove pe teamspeak3 si pe serverul Relax de la coco. Puteti da lock, multumesc.
 8. Nick : star IP : STEAM_0:4:1213899723 46.165.233.57 Motiv : reclama Perioada : Permanent Dovada :`https://imgur.com/a/cqaug8x
 9. Votat https://ts3index.com/?page=server&id=281343#vote https://topg.org/ts3-servers/server-618634
 10. Nickname jucător suspectat: pasha Link demo: https://www15.zippyshare.com/v/AcrSe92P/file.html Mărime demo (MB): 21MB Serverul folosește plugin de oprire a flash-urilor din partea coechipierilor?: Nu Ați căutat în BLACKLIST jucătorul?: Da Alte detalii: Astept raspunsuri.
 11. Numele tău: dev Cine te-a banat?: ezeken Unique ID: H1qUqBVeIdaIzlYMRaeu/2n7YF4= Motiv: Intru de pe un proxy momentan. Acest domn 'ezeken' timp de o zi nu a avut grad pe teamspeak, si dupa ce l-a luat, si-a luat lumea incap. Isi da singur Overwatch, pana cand ii atrag mai multi atentia, ca el nici macar wg nu poate face, dar totusi e mare OVERWATCH xD Comentarii, jigniri, ce sa zic, prea frustrat pentru 26 de ani. Nici macar staff-ul din care face parte nu-l agreaza. Nu stiu, dar vedeti cui dati grade pe teamspeak.
 12. Votat https://ts3index.com/?page=server&id=281343#vote https://topg.org/ts3-servers/server-618634
×
×
 • Create New...