Jump to content
Currently in beta
Welcome to Blackgames România

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

CS.BLACKGAMES.RO 54.37.201.46:27015
GO.BLACKGAMES.RO 51.195.17.141:27015
RELAX.BLACKGAMES.RO 54.37.201.45:27015
TINERII.BLACKGAMES.RO 5.254.20.27:27015
AIM.BLACKGAMES.RO 193.84.64.97:27015
BUCURESTI.BLACKGAMES.RO 51.38.122.18:27015
SURFX.BLACKGAMES.RO 188.212.101.83:27015
 • Posts

  107
 • Joined

 • Last visited

 • About xda

  • Birthday October 9

  Recent Profile Visitors

  613 profile views

  xda's Achievements

  Newbie

  Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

  Recent Badges

  177

  Reputation

  1. xda

   NVR ALPHA BETA

   Mai utilizeaza cineva teama aceasta, cu cateva schimbari, hm.
  2. Asta ține de rezoluția pe care o ai tu la pc, sau de zoom-ul browser-ului tau.
  3. Nume actual: dev Nume nou: xda De ce doreşti să-ți schimbi numele?: folosesc numele xda pe serverul public GO., si la mix-uri, si ar fi mai usor sa ma contacteze lumea (de pe ts) pe forum Link de la ultima cerere: -
  4. Bine ca ne ajuta 'time online' care ne arata cat timp tinem browser-ul deschis pe forum xD Sau cum ne ajuta gradul de GIRLS pe care il au doar 3 persoane din 1800 de membrii. Ce sa zic xD
  5. Nume: Adaugare Trophies and Medals Descriere propunere / sugestie: Sa fie adaugata aplicatia cu medalii si trofee (am eu niste png-uri salvate pentru cateva medalii) Cu ce ar putea ajuta comunitatea?: dezvoltare, si nu are marime mai mare de cat 1100KB.
  6. Nu este rezolvat.. Nu ai pus nici un link. [ de asta apare "#!" ]
  7. @ Community Hackers ✠ Se poate citi? sau am scris prea mult in topic?!
  8. @N3VER Un raspuns final te rog.
  9. Momentan nu am găsit vre-o eroare anume. Dar, fiind cunoscător în domeniu, aş dori să-mi dau cu părerea. @N3VER Ca primă părere, tema este superbă, culorile închise perfecte, iar invader-ul pe care l-ai folosit la UserCP este momentan, neîntâlnit pe vreun forum. O idee ar fi să pui redirectul ăla la logo-ul forumului (ţi-am spus şi în chatbox), şi un designer să facă logo-ul, desigur, să îi spui dimensiunile exacte. Subforumurile de la categoria serverelor, au numele aliniat pe câte două rânduri, mă rog, asta ţine de rezoluţia ecranelor (sau zoom-ului browser-ului), dar totuşi poţi încerca să modifici o rezoluţie default pe forum. EX: Poţi adăuga (din temă) şi un buton back to top, sau eventual plugin, cum am spus şi într-o propunere. Poţi ruga un designer, să îţi creeze un logo al comunităţii, ceva care să sugereze BlackGames (un logo format din B şi G) Să modifici serverlist_responsive, mă refer să adaugi link-ul redirect de conectare pe TS (cel bun, că ăsta nu merge), şi la celălalte să adaugi serverele, sau ce-ţi trece ţie prin cap. În cazul în care mai găsesc câte ceva, revin la topic.
  10. Nume: Group Mention Descriere propunere / sugestie: sa fie adaugata functia Group Mention. Aceasta functie, poate mentiona in orice topic un grum de membrii (cei ce detin un grad anume) Ex: @Founters @Super-Moderators @Moderators, iar cei ce detin gradele respective vor primi o notificare cu privire la faptul ca u fost mentionati intr-un topic. Cu ce ar putea ajuta comunitatea?: Dezvoltare, crearea anunturilor mai complexe, si evidentierea numelor celor care nu pot fi 'taguiti' in topicuri (cei ce au caractere copy-paste de pe alte site-uri).
  11. Nume: Adaugare plugin / hook de autotaging* Descriere propunere / sugestie: Acest hook face urmatorul lucru: la fiecare topic postat, se va pune automat tag-urile titlului, astfel datorita acestor tag-uri, in momentul in care o persoana cauta un cuvant anume pe google, in cazul in care cuvantul respectiv apare in mai multe tag-uri pe forum, forumul va avea sansa de a aparea pe prima pagina de link uri pe google. EXEMPLU: Un topic are numele de "Ajutor pentru Gaming", astfel cand cineva va scrie pe google cuvantul "Gaming", exista o sansa [nu foarte mare] ca forumul sa fie primul link afisat pe google.. [ sansa aparitiei forumului ca prim link este tot mai mare in cazul in care cuvantul respectiv apare in mai multe tag-uri pe forum ] Cu ce ar ajuta?: Ar ajuta la dezvoltarea site-ului.
  12. Nume: Adaugarea traducerii forumului Descriere propunere / sugestie: Sa fie adaugata functia de 'limba' a forumului. Mai exact, sa fie existenta selectia limbii forumului. Cu ce ar putea ajuta comunitatea?: Din moment ce sunt si persoane straine* (nu din romania) ar fi foarte folositor pentru acestia, plus ca daca avem limba engleza (default) pe forum, sunt sanse mai mari de 'publicitate' si pe partea internationala*. in cazul acceptarii acestei propuneri, administratorii, vor trebui sa intre in admincp, si sa adauge denumirea in engleza fiecarui forum/subforum. Cel mai mare Plus al acestei functii este ca fiecare buton va fi tradus automat.
  13. Nume: Separarea topicurilor Descriere propunere / sugestie: Propunerea consta in adaugarea unui plugin care separa topicurile cu pin (pinned topic) de cele fara pin exemplu: Cu ce ar putea ajuta comunitatea?: Cu ceva design, si topicurile evindentiate (pinned). Si sper sa nu zica nimeni 'ocupa prea mult spatiu alocat', sa fim seriosi, un plugin de acest fel are circa 6KB dimensiune.. nici nu va arata in cPanel la memorie acel 6kb
  14. Bun venit!! Next in echipa mea ;)) il batem pe silviu si apx XDD
  ×
  ×
  • Create New...