Jump to content
BlackPoint BParena

După o scurtă inactivitate am decis să readucem la viață acest proiect.

TS.BLACKGAMES.RO

În decursul a patru ani de existență am reușit să dezvoltăm acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul mondial, o realizare cu care ne mândrim !

bogdan.adi31

Members
 • Content Count

  4
 • Donations

  0.00 USD 
 • Joined

 • Last visited

 • Country

  Romania
 • Time Online

  32m 8s

Community Reputation

0 Neutral
 1. Cum te numești?:-Ma numesc Adrian Bogdan. Ce vârstă ai:- Am vârsta de 12 ani. Din ce localitate și județ ești: Sunt din Județul Teleorman Comuna Pietrosani. Hobby-uri pasiuni: Hobby-ur meu e fotbalul si pasiunea fotbalul De ce ai ales să joci pe acest server ce te-a atras ce ți-a plăcut la el(Minim 50 de cuvinte): Am ales sa joc pe acest server ca imi place cum e facut si ce comunitatea făină are. De ce ai ales să aplici pentru această funcție și ce te face potrivit pentru ia(Minim 50 de cuvinte): Am ales sa aplic la acestă funcție că vreau sa ajut serverul si jucători cu se pot. Descrie-te în minim 300 de cuvinte:Să încep cu începutul, mă numesc Adrian Bogdan , am frumoasa vârstă de 15 ani și provin din județul Teleorman .Sunt o persoană cu cei 7 ani de acasă și respectuos față de cine merită să fie respectat! Sunt o fire foarte tăcută dar în același timp sociabilă, zodia mea este Scorpion, sunt foarte înțelegător! În timpul liber desenez pentru că sunt foarte creativ , și trebuie să-mi folosesc creativitatea cumva și practic box deoarece este un sport foarte benefic pentru corp și creier care mă atrage deasemenea. Cum te-ai realizat pe server și ce faci tu în timpul tău limber în care joci pe server(Minim 50 de cuvinte):Nu am o realizarea 8 anume, in timpul liber în care ma joc pe server ma joc cu jucătorii care sunt pe server. Ce-ți place în facținea actuală sau ce ți-a plăcut în ultima facțiune: Imi place la actuala mea fracțiune ca pot sa fac caterinca cu jucătorii. Poză /stats(Obligatoriu): Nu pot sa pun poză aici, va trimit o poza pe discord. Cât timp petreci zilnic pe SA:MP: Petrec intre 5-10 ore pe server deoarece intru numai sâmbătă și duminica bpe server. Alte precizări: nu Răspunde-ne la câteva întrebări că și cum ai fi Helper. Cum pot face avere: Poti sa faci avere făcând un jobs. Prin ce comanda pot deschide un crate: Poti sa deschizi un crate folosit comanda [/operare] Cum iau un job: Testează [/jobs], alege job-ul dorit, du-te la checkpoint-ul rosu aflat pe mapa, ajuns acolo scrie[/getjob]. Cum găsesc dealerShip: Poti sa găsești DealerShip folosit comanda [/gps-Locații importante-DealerShip].
 2. 1. Cum te numești? 2. Ce vârstă ai? 3. Sex (masculin/feminin)? 4. Cum te-ai descrie? 5. Ai posibilitatea de a filma dovezi clare în joc? 6. De ce vrei să intri în Las Venturas Department Police? 7. Câte zile vrei sa acumulezi în aceasta facțiune dacă vei fi acceptat? 8. Care crezi că sunt calitățile unui polițist? 9. Din ce țară/oraș ești? 10. Ai citit regulamentul Las Venturas Department Police de pe forum? Imi trimiteți aplicatia pe discord:ADeck.Rzw#5389
 3. ►PD se ocupa cu suspectii care au wanted si cu cei care incalca regulile de circulatie. ►Membrii PD pot folosi /find fara a avea jobul detective si pot detine orice job doresc. ◊Daca acesta are wanted 6 doar din omoruri civili, furturi, etc., acesta are drept de predare atata timp cat acesta nu fuge cu un vehicul (bicicleta, masina, avion, etc.) cand este somat (Stop, aici Las Venturas Police , te predai X?) de minim 3 ori. ◊Pentru fuga cu vehicul primeste wanted Fugar (wanted 6) si nu mai are drept de predare, indiferent de wanted-ul pe care il avea inainte. In schimb daca acesta fuge pe jos, o sa fie omorat cu wantedul avut.(1-6) ◊Cei care ataca / omoara un politist si primesc wanted pentru asta, nu mai au drept de predare. ◊Cei care se predau si nu fug cand sunt somati o sa fie luati in masina de politie si o sa fie dusi in garajul LVPD unde o sa fie arestati cu comanda /arrest nume/id ◊Ai voie sa dai /clear doar in cazul in care ai gresit wanted-ul, si in niciun caz din alt motiv. Inainte de a da un /clear se face neaparat un screenshot pe cel caruia i-ai acordat wanted-ul gresit iar apoi se acorda /clear-ul. Cei care dau /clear aiurea primesc /uninvite Informatii legate de circulatie: ◕Pentru condus neregulamentar (contrasens) politistul face un screenshot(F8) iar apoi someaza persoana care a incalcat regulile de circulatie. Daca aceasta nu opreste la 3 somatii se acorda wanted 6 (/su NUME/ID-Fugar) ◕In schimb daca aceasta opreste, i se explica detaliat si frumos pentru ce a fost oprit iar apoi i se spune sa dea /handsup pentru a accepta ticket Comportati-va civilizat pentru ca sunteti un politist si explicati calumea de ce ii confiscati carnetul. Cei care nu fac asta o sa fie sanctionati. ◕Daca persoana refuza sa dea /handsup i se acorda wanted 3 si apoi se duce la /arrest. Dacă vedeti un civil fara mască îl somați si daca se oprește îi spui civilizat ca daca nu are fara mască ia o amendă de 5kk, daca fuge si ati somat de trei ori dati wanted 6 (/su NUME/ID-FUGAR) ! ! Nu actionati fara dovezi (poza sau video), in caz ca sunteti reclamati si nu aveti dovezi o sa primiti FW (LA 3 FW sunteti demiși)
×
×
 • Create New...