Jump to content
Boosted your CS1.6 server ×
Welcome to
BLACKGAMES Romania
This community was created in 2012 as a laid back gaming environment to give gamers a place to call home and be able to communicate with others. Don't forget to present yourself to us in a small topic then you can try to read our community rules and most importantly, don't forget to have fun, we are a gaming community with the desire to change the meaning of gaming, we try to offer everything that is best for members of our community, at the same time we are looking for staff, servers, designers, pulleys and more.

Nj-ROCKSTAR_

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nj-ROCKSTAR_

  1. Nick: dLL^QuiT IP: - 79.115.151.47 SteamID: STEAM_0:0:455807986 Data: 10.07.2020 4:50 Adminul care te-a banat: EL - ZoRRo Motiv: No wg Motivul banului: Eram afk in baza de 2 runde sau 3 si aveam cs in bara, poate voi nu ma credeti dar nu imi pierdeam timpul sa fac cerere de unban daca aveam coduri sau alte chestii doar nu este prima data cand mi se cere test wargods. Dar mi s-a cerut cand eram afk si eu am dat drop fara sa stiu ca mi s-a cerut. https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2085535
  2. Vrei sa spui ca tot vina mea e, ca ii anunt condatii si el nu face absolut nimic, decat sa ma puna pe mine la spec cand eu 3/4 runde am avut cs-ul in bara de start din cauza acelor playeri cu wall si aim si dupa 2 fraguri imi cere mie test wargods. Eu zic sa citesti si comentariul lui EL - ZoRRo si dupa iti poti da seama despre ce este vorba daca te lamuresti. Inteleg ca nu vreti sa va pierdeti din admini, dar e prea de tot. Sunt multi admini de 12-13 ani, care isi fac treaba si nu sunt toxici precum altii admini care se vad cu un grad si fac ce ii duc pe ei capul. ( Am fost si eu pe multe servere admin/Fondator) nu trebuie sa imi pui regulamentul in fata. Astept un raspuns concret de la detinatorii nu trebuie sa astept "4/5 zile" pentru un raspuns concret, pe care pot sa il vad din partea vostra. Si chestia cu "Avertismentul verbal" la a 2-a reclamatie sau a 3-a tot advertismente o sa vada si ceilaltii playeri. Toti suntem egali pana la urma, nu trebuie sa iti bati joc, daca ai un grad sau sa te victimizezi ca s-a uitat pe playeri. (Eu a-si dori un down-grad parerea mea, nu este la prima abatere, din cate am observat si la cererile de unban. Decizia voastra) Cum am spus astept un raspuns concret din partea voastra
  3. Mi se pare de prost gust ce spune acest baiat nici vorba ca te-ai uitat pe player-ul respectiv. Aici chiar minti cu nerusinare, ca sa te scoti in fata celorlalti, tu cand ceri un test wargods trebuie sa te uiti peste el si sa ii dai un verdict acelui player nu sa dai drop. De aceea ti-am facut si reclamatie. Puteti verifica ulterior log-urile ca sa vedeti despre ce este vorba ca adminul era pe server si nu facea aboslut nimic. In primul rand tu cu mine nu esti "prieten", nici macar nu ne cunoastem sau ceva de genul, in al 2-lea rand. Te-ai dat singur de gol si ca esti un mincinos se vede si din ce comentariu ai scris "mam uitat pe acel player si era offline avea 22 cu 8 nici vorba de wal sau aim" Te intreb si eu acum, cum te uitai tu pe player daca era offline si avea 22-8 tu realizezi ce scrii? Te rog eu frumos acele 2 runde din demo pe care l-am facut se vede clar ca are wall, A fost greseala mea ca nu am lasat demo-ul sa se vada si aim-ul se poate vedea in log-ouri ca mai spune un baiat despre el ca rupe aim-ul... 2 la mana cum mentionezi tu. Stai cuminte ca stiu sa fac si test wargods si ce vrei tu. Nu am nevoie de ajutorul nimanui, normal ca iti scriu cand tu dormi pe tine la spectator. Care 20 de minute te intreb si eu pe tine ca aveam aproape o ora decand eram pe server cu acel player pe care tu nu il vezi, sau nu ai chef sa il banezi. Si banezi altii care nu au nici o treaba cu wall-ul.... @ JigsawKiller. Eu nu cer nicio explicatie se poate verifica, ca i-am scris si nu a rezolvat nimic, cand i-am spus a zis ca nu e treaba mea, despre ce vorbim aici. uita-te pe demo sa vezi. + ca minte cu nerusinare acest baiat. Nu vreau sa mai fac post-ui las la alegerea Detinatorului.. Nu imi bat capul cu un om ca el. Care mereu cauta nevinovatia sa.
  4. Model: Numele dumneavoastra:: NJ Numele Player-ului:i: EL - ZoRRo IP/STEAMIDUL-ul reclamatului: Nu il stiu, deoarce a dat dropp Motivul plangerii::Eram 10 playeri pe server, dintre care 2 cu aim si cu wall, adminul prezent pe server EL - ZoRRo activ de vreo 15/20 min pe server, sta la spectator, si se uita pe playeri, dar nu ii baneaza pe niciunul. Cum incept sa joc, adminul respectiv ma pune la spec, si imi cere test wargods, ii spun ca imediat o sa-l scanez, doar sa astepte cateva minute, ca n-am mai jucat cs de vreo 3 luni si ceva. Ii atrag atentia de minim 2 ori sau 3 ori, ii spun ca are 2 codati pe server, el imi spune ca nu este treaba mea, si ca sa ii dau testul wargods. Din cate se vede si mesajele luate din consola, o sa las si cateva dovezi + un demo. NJ : macar l-ai banat pe ala? *SPEC* EL - ZoRRo : tu veziti de jocu tau ..si fa ce tiam cerut *SPEC* NJ : Pai din cate vad eu nu prea iti faci "munca" de admin *SPEC* NJ : imi ceri mie wg si ala cu aim si wall =)) nu il banezi *SPEC* NJ : oricum wg e la scanat. Playerul pe nume : Sistine Back02 a dat drop, si a intrat dupa iar si adminul imi spune mie ca *SPEC* NJ : Sistine Back02 timed outSistine Back02 has left the game[ *SPEC* NJ : =)))))))) *SPEC* EL - ZoRRo : ok ... atunci cautama pe google daca nu iti comvine !! *SPEC* EL - ZoRRo : da wargodul si .. cautati alt servar !! *SPEC* NJ : wtf =))) *SPEC* EL - ZoRRo : daca nu iti comvine *SPEC* NJ : ti-am spus ca e la scanat *SPEC* NJ : Cum sa imi caut alt server =)) O sa mai las aici cateva printuri din consola si cateva demouri cu playerul respectiv, si ss cum imi cere adminul wargods, si dupa 1 minut da drop, fara sa spuna nimic =))) ori nu stie sa se uite pe un wargods, ori nu imi pot explica. ( "nu vreau ca sa il jignesc/ sau sa se simta prost") Dovezi (poze/demo) : https://imgur.com/a/ocZEISj Demo: aici este demo-ul respectivului player https://www70.zippyshare.com/v/fnEjgWFo/file.html iar aici este demoul cu adminul mentionat. https://www104.zippyshare.com/v/J6Z1ygCV/file.html https://www104.zippyshare.com/v/3tVDyFuY/file.html PSS: Mi se pare corect sa mii se ceara test wargods/poze ce isi doreste adminul. Dar 1 la mana cu adminul la spec sa nu baneze acei 2 codatii nu mii se pare corect. Se vede si din screen-shoot pe care le-am postat ce atitudine are ca admin. Luati masuri cu acesti admini, degeaba ii atrageti atentia, ca el tot la fel o sa faca, se vad cu un grad mai mare si se abuza foarte multe de el. Nu este singurul admin pe care l-am intalnit in timpul acesta in care joc cs. Mi se pare un gest foarte urat din partea unor adminii de genul acesta, sa isi "abordeze" playerii in felul acesta. Sincer, eu nu stau sa imi irosec timpul cu cereri de reclamatii ...... am facut chestia asta de 2/3 ori in vreo 6 ani de cs. ( sa va uitati si pe demo-urile pe care le-am lasat in acest topic + poze . O zii buna sa aveti in continuare, astept un verdict in cauza cu acest admin. Dovezi (poze/demo):
×
×
  • Create New...