Jump to content
BlackPoint BParena

După o scurtă inactivitate am decis să readucem la viață acest proiect.

TS.BLACKGAMES.RO

În decursul a patru ani de existență am reușit să dezvoltăm acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul mondial, o realizare cu care ne mândrim !

TheFox

Manager Server
 • Content Count

  4
 • Donations

  0.00 USD 
 • Joined

 • Last visited

 • Country

  Denmark
 • Time Online

  8m 2s

Community Reputation

0 Neutral

About TheFox

 • Rank
  Manager PLAY
 1. TheFox

  CERERE UNBAN

  Pentru a face dovadă banului primit se postează informațiile apărute în consolă. Cei ce pot posta în cererea de unban sunt doar adminii și reclamantul. Alte posturi oferite de membri care nu fac parte din echipa administrativă a serverului nu vor fi luate în considerare și vor fi șterse definitiv. SS-urile se prezintă doar în format .bmp uploadate pe www.zippyshare.com. Nu acceptăm alte site-uri din motive de securitate ! Cererile care nu respectă modelul impus vor fi închise în mod automat. Nick : Data si ora : Nick-ul adminului de la care ai primit ban : Dovada (print consola): Informatii suplimentare :
 2. * Aspecte importante în vederea integrării ca admin în staff: Citirea și respectarea regulamentului sunt OBLIGATORII. Cererile care nu respectă condițiile vor fi închise în mod automat. * Model : Nick: Steam ID: Varsta: Experienta admin (timp): Admin de noapte/zi : Ore jucate (link gametracker):
 3. Jignirile aduse oricărui membru administrativ si nu numai atât pe server cât și pe forum se sancționează cu BAN PERMANENT fara discuții. Obiective : Jocul este FREE GAME in limita bunului simt si se opteaza pentru indeplinirea obiectivelor de catre ambele echipe. -> Tero plant / Counter defuse. Rush-ul in mod excesiv de catre counter-teroristi se sanctioneaza cu avertisment, urmat de slay. Reguli generale : Codurile sau alte mijloace menite sa creeze avantaje in joc sunt strict interzise ! Folosirea oricarui tip de alias, script, modele ESL, tinta awp, setari in cfg, antiss, antiflash & antismoke etc. se sanctioneaza cu ban permanent. Este interzisa sustragerea (sub orice forma) de la eventualele verificari (LastActivity, Wargods, SS). Riscati ban permanent. Sunt interzise si sanctionate cu avertizare urmata de slay urmatoarele : Urcatul pe textura hartii. Folosirea in mod abuziv a functiei "buy". Folosirea altor arme si he-uri decat a celor impuse de harta. Pastrati un limbaj decent pe server ! Orice comportament inadecvat se sanctioneaza cu gag/ban 120/ ban permanent in functie de gravitatea cazului. Reclamele, nick-urile ofensatoare precum si atacurile la persoana sunt interzise. Respectati jucatorii si adminii ! Este interzisa orice metoda de deconspirare a pozitiei jucatorului pe harta ( chat, voice ) si se sanctioneaza cu avertisment verbal si ulterior cu gag daca playerul continua sa ofere indicii. Nu abordati adminii pe server in vederea obtinerii de informatii/explicatii referitoare la comenzile executate. Problemele si abaterile de orice natura se discuta pe forum in sectiunea Reclamatii. Atentie ! Regulamentul poate intampina modificari periodice. Se recomanda verificarea acestuia pentru a fi la curent cu ultimele informatii. Citirea si respectarea regulilor sunt obligatorii pentru toata lumea. Incalcarea acestora duce la sanctiuni cu efect temporar sau permanent, dupa caz.
×
×
 • Create New...