Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

qiwi29

Manager Server
 • Content Count

  5
 • Donations

  0.00 USD 
 • Joined

 • Last visited

 • Country

  Romania

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. . Inainte de a face cerere,ia in considerare faptul ca odata ajuns admin,esti nevoit sa faci urmatoarele lucruri zilnic: -Sunt necesare minim 15 ore pentru cererea de helper. -Sa verifici forumul zinic si sa votezi serverul. Nick: Varsta: Steam ON/OFF: Cuvant cheie: Ore jucate:(Link GT):
 2. Nick: Varsta: Steam ON/OFF: Cuvant cheie: Ore jucate:(Link GT):
 3. --REGULAMENT ADMINI-- 1.Nu abuzati de comenzile amx_say/amx_tsay/amx_csay. 2.Nu aveti voie sa folositi comanda amx_unban fara acordul unui Owner(cu acces ftp). 3.Nu dati ban degeaba fara nici un fel de dovada,doar daca codul este 100% evident. 4.Cand dati ban nu folositi motive gen pa, ceau, adio, mars etc.. folositi motivul pentru care primeste ban; wall,aim etc. 5.Toti adminii sunt rugati sa isi faca banlist pe forum. 6.Nu abuzati de accesul primit si nu faceti diferente regulamentul este pentru toti fie el prieten/frate.(Cuvant cheie:masina) 7.Nu va bateti joc de playeri si de server trebuie sa fiti un model pentru jucatori fara admin. 8.Pentru reclama/promovare dati gag 5/10min doar daca e in excess se da ban (120min) si la repetare permanent. 9.Fiecare admin inafara de Owneri si Co-Owneri,au obligatia de a avea BAN LIST(OBLIGATORIU) si ca fiecare ban dat sa se posteze,cei ce nu vor respecta acest regulament risca sa fie sanctionati cu minus un grad sau in cel mai rau caz degradati din oricare functie.
 4. --Regulament playeri-- 1.Pentru anuntarea unui posibil codat folosiți say_team@ (u@) + numele suspectului. 2.Este intezis sa faceti spam! veti fi sanctionati cu (gag/kick). 3.Pastrati un limbaj adecvat pe server riscati gag/kick/ban . 4.Faceti cerere pentru unban in maxim 48 de ore dupa ce a-ti luat ban, altfel nu se va lua in considerare si veti ramane cu ban. 5.Este interzis sa faceti reclama la alte servere,riscati ban permenent! 7.Este interzis sa faceti reclama la alte site-uri/forumuri! 8.Este interzisa folosirea hack-urilor,veti fi sanctionati cu ban! 9.Este interzisa folosirea nick-urilor cu tendinte sexuale/rasiste/jignitoare!

Theme Made by Cyber Designs

BLACKGAMES V2.01 BETA

×
×
 • Create New...