Jump to content
BlackPoint BParena

După o scurtă inactivitate am decis să readucem la viață acest proiect.

TS.BLACKGAMES.RO

În decursul a patru ani de existență am reușit să dezvoltăm acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul mondial, o realizare cu care ne mândrim !

ReTrY

Members
 • Content Count

  84
 • Donations

  0.00 USD 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5
 • Country

  Romania
 • Time Online

  2h 20m 31s

Everything posted by ReTrY

 1. Nume: Mr.Claw IP/SteamID: 156.206.161.11 Durata: BAN PERMANENT Motiv: wall Dovada: Click Aici
 2. PM coco si doar1fum ts3 ! T/C
 3. 1.Plugin-ul Face o singura poza Verde! Doar una, nu 2, si aia este de regula Penultima poza...poza nr 4! Alta culoare nu are voie sa fie Decat Verde! 2. Pe cand la tine in poze nu este verde asa cum ar trebu, de asemenea lipseste poza NR. 1 Concluzie : Wall ceea ce duce la folosirea Anti-SS . Cand ti s-a facut aminul poze ai avut wall de aceea anti-ssul si-a facut treaba, nu ti-a scos poza Nr.4 verde complet poza Nr. 1 lipseste.
 4. Momentan are 1 avertizment la urmatorul are down-grad.
 5. El-Zorro - 5. Nu va bateti joc de playeri si de server trebuie sa fiti un model pentru jucatori fara admin. -Ceri dovada si te abtii de la comentarii .. doar ii ceri ce ai nevoie . nu stai sa dai explicatii la playeri. Ps. 1. Avertisment verbal NJ - 5. Anuntati suspecti de cod doar prin apasarea tastei U faceti @ si spuneti numele jucatorului suspect altfel riscati gag. 6. Nu vorbiti fara sa ganditi sau la nervi nu o sa fie un motiv de scuza cand veti primi gag/ban(120 min). PS. PUTINA RABDARE CAND ESTE DOAR UN SINGUR ADMIN PE SERVER .... ..
 6. Nume: STORM IP/SteamID: 156.205.195.106 Durata: BAN PERMANENT Motiv: wall Dovada: Click Aici
 7. In acest topic sunt toate modificarile aduse Staff-ului dupa sedinta din data de 06/09/2020. Pentru orice problema, va rog sa va adresati unui Manager. ~~UP-GRADE~~ ****silviu****by P3ricoo||- imbagamer- rLx*seth EL - ZoRRo ---Boby--- ~~DOWN-GRADE~~ -------- ~~REMOVE~~ Emsii rLx*JeLLeW Dr0g LuckY Denis rLx*Cedryk DelPiero rLx*Mr. LoCo ceva.scris.in.araba aQua- Duminica , 06/09/2020 ora 21:00, va avea loc o sedinta cu staff-ul Relax !. Prezența este obligatorie. Cei care nu puteti sa participati va rog sa lăsați un reply mai jos pana maxim Sambata 05/09/2020 ora 20:00. Va multumim tuturor pentru intelegere si felicitari celor ce au primit up! *** Aviz celor care au primit Down sau Remove: Puteti sa primiti UP inapoi daca va dati interesul mai mult.
×
×
 • Create New...