Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

ReTrY

Super-Moderators
 • Content Count

  70
 • Donations

  0.00 USD 
 • Joined

 • Days Won

  5
 • Country

  Romania

Profile Song

ReTrY last won the day on September 13

ReTrY had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

About ReTrY

 • Birthday 16.01.1987

Recent Profile Visitors

120 profile views
 1. 1.Plugin-ul Face o singura poza Verde! Doar una, nu 2, si aia este de regula Penultima poza...poza nr 4! Alta culoare nu are voie sa fie Decat Verde! 2. Pe cand la tine in poze nu este verde asa cum ar trebu, de asemenea lipseste poza NR. 1 Concluzie : Wall ceea ce duce la folosirea Anti-SS . Cand ti s-a facut aminul poze ai avut wall de aceea anti-ssul si-a facut treaba, nu ti-a scos poza Nr.4 verde complet poza Nr. 1 lipseste.
 2. Pentru jucatorii / adminii care doresc sa ajute serverul, staff-ul Relax.BlackGames.Ro va pune la dispozitie urmatoarele grade contra-cost ! Preturi admin: ------ Grade pentru care platesti lunar -------- -Detinator 50 euro paypal -Fondator 25 euro paypal Preturi V.I.P - 1 LUNA - 3 Euro paypal - 6 LUNI - 20 Euro paypal steam on - Permanent - 30 Euro paypal steam on Beneficii VIP - Primesti nume rezervat pe server - Primesti 500$ pe fiecare kill si 800$ pe kill cu HS - Primesti 10 HP pe fiecare kill si 15 HP pe kill cu HS -Dubel-Jump si parasuta - Meniu Arme (Iti apare dupa a 2-a runda) -------- Modalitati de plata --------- PAYPAL: x_cristi@yahoo.com Toate gradele disponibile pe server pot beneficia de VIP O data donație făcută nu se mai rambursează indiferent de motiv Platile se fac doar la e-mail-ul menționat mai sus Banii pe admine/vip, nu vor ajunge la niciun membru al staff-ului,vor merge in contul serverului . ATENTIE PM Forum : ReTrY pentru mai multe detalii
 3. Momentan are 1 avertizment la urmatorul are down-grad.
 4. Cei fără avatar nu au voie sa participe.
 5. El-Zorro - 5. Nu va bateti joc de playeri si de server trebuie sa fiti un model pentru jucatori fara admin. -Ceri dovada si te abtii de la comentarii .. doar ii ceri ce ai nevoie . nu stai sa dai explicatii la playeri. Ps. 1. Avertisment verbal NJ - 5. Anuntati suspecti de cod doar prin apasarea tastei U faceti @ si spuneti numele jucatorului suspect altfel riscati gag. 6. Nu vorbiti fara sa ganditi sau la nervi nu o sa fie un motiv de scuza cand veti primi gag/ban(120 min). PS. PUTINA RABDARE CAND ESTE DOAR UN SINGUR ADMIN PE SERVER .... ..

Theme Made by Cyber Designs

BLACKGAMES V2.01 BETA

×
×
 • Create New...