Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Silivl007

Manager Server
 • Content Count

  17
 • Donations

  0.00 USD 
 • Joined

 • Last visited

 • Country

  Romania

Community Reputation

0 Neutral

About Silivl007

 • Rank
  Manager ZMSIL

Recent Profile Visitors

25 profile views
 1. Deținător(principal)/Ajutor Editare Server + Deținător(secund) ~~Colosal~~ ~~SilivL007~~
 2. Înainte de toate, țin să anunț că plata pentru Grade/VIP se face doar lunar. Chiar dacă noi suntem hotărâți să facem o treabă bună și de durata, inevitabilul se poate întâmpla, din acest motiv, am hotărât să se achite gradul respectiv doar pentru o lună. (Plata se face doar prin cod reincarcabil sau prin paysafecard) ~~Prețuri Grade/Ore necesare~~ Owner: 10 Euro/lună Co-Owner: 8 Euro/lună GooD: 7 Euro/lună Super-Moderator: 5 Euro/lună Moderator: 4 Euro/lună Administrator: 3 Euro/lună -- 50 Ore jucate -- 2 Boost-uri Gametracker Helper: 2 Euro/lună -- 30 Ore jucate -- 1 Boost Gametracker Slot: 1 Euro/lună -- 15 Ore jucate -- 1 Boost Gametracker ~~Preț VIP~~ 5 Euro/lună 3 Euro/3 săptămâni 2 Euro/2 săptămâni -- 2 Boost-uri Gametracker 1 Euro/1 săptămână -- 1 Boost Gametracker
 3. În acest topic puteți să vă exprimați liberi propunerile. Noi suntem deschiși pentru a vă asculta propunerile și puteți fi siguri că o să ținem cont de ele.
 4. ~~Listă donatori~~ 1. 2. ~~Listă donații~~ 1. 2.
 5. În acest topic aveți liber să puneți întrebări în legatură cu ceea ce vă deranjează sau nu v-a lămurit.
 6. ~~~~~~ Informatii ~~~~~~ - Daca nu postezi dovada banului, cererea nu este luata in considerare. - Daca cererea nu este postata dupa modelul de mai sus cererea este inchisa si mutata la cos. ~~~~~ Model ~~~~~ Nume server: Ip: Adminul care ti-a dat ban?: Cand ai primit banul?: Ce admini au mai fost on?: Motiv (pentru care ai primit ban): Dovada (poza consola care contine informatiile ban-ului): Mai ai ceva de spus? (optional):
 7. Nume reclamant: Nume admin reclamat: Ce admini au mai fost on?: Motiv: Dovada (poza, demo, video youtube): Alte informatii (optional): -------------- INFORMATII -------------- - Daca nu respectati modelul, cererea nu este luata in considerare si este mutata la cos. - Daca nu aveti o dovada concludenta, reclamatia va fi inchisa.
 8. Inainte de a face cerere trebuie sa stiti ca singurele grade pentru care puteti face cerere sunt primele 4, urmatoarele grade se pot obține doar prin donație. Înainte de a face o cerere, asigurați-vă că aveți minim 15 ore jucate pentru Slot, 30 pentru Helper și 50 pentru Admin, altfel, topicul v-a fi respins și închis, neputând apoi să reveniți cu o cerere timp de o săptămână. Model: Nick: Ore (link gametracker - minim 50 ore): Varsta: De ce doresti gradul respectiv?: Cu ce vei ajuta server-ul daca primesti aceasta functie?: Cate ore / zi te joci pe server? (nu afk / spec): Ai avut tangente cu admini / playeri? Daca da, de ce?: Ai citit regulamentul general si al adminilor ?:
 9. Acest regulament este obligatoriu de citit iar cine il incalca va fi sanctionat drastic fara nici o discutie. Regula de BAZA: NU AVETI VOIE SA BANATI UN PLAYER MAI MULT DE 30 DE MINUTE FARA APROBAREA DETINATORILOR!! 1. Puteti schimba harta in ultimele 5 minute de joc al hartii actuale si votand 3 harti. Nu mai multe, nu mai putine si verificati cu comanda /harti daca nu au mai fost puse. Cine incalca aceasta regula primeste x1 avertisment, iar la x3 avertisment downgrade. 2. Trebuie sa fiti activi zilnic pe forum, pentru o sansa la up si o reputatie buna. 3. Nu abuzati de functie si nu va credeti mai buni decat ceilalati jucatori / admini. Ve-ti fi sanctionati drastic in functie de fapta comisa. 4. Daca un player este pus spectator mai mult de 10 minute, aveti datoria de a-i da kick. 5. Nu cereti Up+ la functie daca nu indepliniti cerintele cerute sau nu a trecut inca perioada necesara de la ultimul upgrade.Daca insistati prea mult puteti sa ajungeti fara functie. 6. Nu aveti voie sa executati comenzi intre voi. Daca aveti vreo problema faceti reclamatie la sectiunea respectiva nu va face-ti voi singuri dreptate deoarece primiti SUSPEND / REMOVE, dupa caz. 7.Doar FONDATORII au voie sa dea unban la un player si unban-urile se dau doar prin CERERE DE UNBAN ! 8. Adminii sunt obligati sa joace cu accesele! Acestea NU se "imprumuta", parolele sunt confidentiale, pentru binele functiei lor. 9. Cand dati BAN sa aveti dovezi clare deoarece in caz ca o sa primiti reclamatie si nu aveti dovezi, riscati REMOVE. 10. Daca un player da retry dupa gag , playerul va primi ban 10 minute ! 11. Nu sanctionati playerii care folosesc microfon in timpu jocului numai daca vorbesc vulgar sa fie bagati si ei in seama. Ii sanctionati cu mute 5 minute / kick. 12. Certurile pe server intre admini sunt INTERZISE. Daca aveti probleme faceti o reclamatie pe forum si o sa le rezolvam impreuna. 13. Nu aveti voie sa raspundeti la cererile de Upgrade postate de alti admini / helper. Cine incalca aceasta regula primeste de la advertisment x1 pana la suspend o zi. 14. La reclamatii admini nu au voie sa raspunda decat reclamantul, reclamatul si fondatori. 15. Daca ai dat un ban gresit, poti sa il scoti fara sa trebuiasca sa mai anunti Fondatorii. 16. Este strict interzis sa jignesti si / sau sa injuri orice admin sau orice jucator indiferent de chat-ul folosit. Indiferent ca ai zis "plm", "prost", "fgm", etc..sa te astepti sa fii sanctionat. Sanctiune: de la suspend admin o zi pana la remove permanent fara vre-o sansa de a mai face parte din staff. 17. Nu dati pika fara dovezi foarte concrete. Daca ai dat pika si primesti reclamatie, iar tu nu ai dovezi concrete, o sa ramai fara admin.
 10. 1. Limbajul vulgar este interzis. Sanctiunea se primeste in functie de gravitatea limbajului si anume de la mut 10 minute pana la ban de 480 de minute (8 ore). 2. Spamul excesiv este strict interzis si este sanctionat cu gag 10 minute. 3. Cheats sunt strict interzise si duc la BAN fara discutii. 4. Esti interzis sa abuzati de buguri. Daca descoperiti un bug, va rugam sa il postati pe forum. Cine abuzeaza de buguri si nu anunță pe nimeni primeste BAN. 5. Nu aveti voie sa faceti reclama la alte servere, sanctiune fiind BAN PERMANENT. 6. Retry dupa gag => ban 120 de minute. 7. Nu cereti ammo Adminilor/VIP-lor Sanctiunea incepe de la mute 10 minute pana la ban 2 ore. 8.Este interzis sa faceti "free". 9.Daca sunteti zombie, atacati si nu asteptati sa se termine. 10.Este interzis ca human sa te lasi infectat in zombie, ban 1000 - 5000 minute. 11. Daca sunteti Sniper/Survivor nu aveti voie sa campati, trebuie sa atacati.

Theme Made by Cyber Designs

BLACKGAMES V2.01 BETA

×
×
 • Create New...