Jump to content
BlackPoint BParena

După o scurtă inactivitate am decis să readucem la viață acest proiect.

TS.BLACKGAMES.RO

În decursul a patru ani de existență am reușit să dezvoltăm acest proiect până în pragul în care am fost locul 1 pe România o perioadă bună de timp, în prezent ne clasăm în cele mai populare servere din clasamentul mondial, o realizare cu care ne mândrim !

Leaderboard

 1. Un[k]as

  Un[k]as

  Comunity Managers


  • Points

   256

  • Content Count

   2.732


 2. Moxu

  Moxu

  Hall Of Fame


  • Points

   176

  • Content Count

   1.230


 3. Keke.

  Keke.

  Founders


  • Points

   150

  • Content Count

   1.141


 4. N3VER

  N3VER

  Comunity Managers


  • Points

   145

  • Content Count

   537Popular Content

Showing content with the highest reputation since 14.03.2020 in all areas

 1. 2 points
 2. 2 points
 3. 2 points
  O comunitate de nota 10,membrii activi,tot ce trebuie
 4. 1 point
  Cum te numești:Robert Ce vârstă ai?:18 Din ce oraș localitate ești:Urziceni Facțiune la care dorești lider: lspd De ce ai ales să joci pe serverul nostru, adică ce-ți place la el ce te atrage(Minim 50 de cuvinte):am vazutt pe fackebook si am intrat si am vazut ca e sv bun De ce dorești să aplici pentru funcția de lider ce te face potrivit(Minim 150 de cuvinte):ca sa ajut serverul Descrie-te personal(Minim 150 de cuvinte):sunt bun sunt dastept Ce planuri vei avea dacă vei ajunge tu lider, cum vei coordona facțiunea:eu voi cordona frumos De ce ai ales facțiunea respectivă și de ce te atrage?(Minim 150 de cuvinte):imi place politia Care a fost ultima ta facțiune și ce ți-a plăcut la ia:nmc Poză stats(Obligatoriu):nu am Link panel:nu stiu Alte precizărinimic:
 5. 1 point
  Salutare dragi jucatori, vreau sa va cer sfatu la toti de pe server de niste update-uri. 1.Quest-ul de Toamna. (Ce Beneficii sa pice din el gen: BlackPoints,Premium Points,Bani etc..) Orice parere din partea voastra e foarte buna si o vom lua in calcul ! Respect.
 6. 1 point
 7. 1 point
  THE BANN REMAINS . TO MANY ALIAS IN YOUR CONFIGS ! dont tell me becaus u use scripts is forbbiten on every server !! go delete all cfg and will tolk after ! The bann remains
 8. 1 point
  Salut ai ptimt unban si scz pt banul acordat gresit.
 9. 1 point
  Am luat si eu ban pe motiv ca nu am trimis link ul de imgur. Eu am incercat de nenumarate ori si am trimis link ul, prin consola, mie imi aparea iar adminul vostru devil mi-a spus ca nu apare nimic, cum de la toata lumea apare si la mine nu. Pai sincer chiar nu ma intereseaza daca apare la toata lumea si la mine nu.. Irelevant pentru mine si nu e problema mea... Am cerut o alternativa prin care sa trimit linkul si nu s-a putut asa ca am luat ban, sanchi.. Va las si link`ul de imgur aici: https://imgur.com/a/OqdMjWc
 10. 1 point
  Inainte de a face cererea,ia in considerare faptul ca odata ajuns admin, esti nevoit sa faci urmatoarele lucruri zilnic: - Sunt necesare 15h pentru cererea de admin. - Sa verifici forumul si sa votezi serverul. - Sa mentii un limbaj decent pe forum, teamspeak si server. - Sa-ti respecti colegii indiferent de grad. - Sa-ti pastrezi calmul si sa rezolvi situatia cu cap, nu cu nervi si gandire imatura. - Sa citesti regulamentul serverului. - Scanare WarGods obligatorie . - Sa ai activitate pe serverul de teamspeak3. -Sa aveti BAN-LIST(OBLIGATORIU) si sa postati toate ban-urile OBLIGATORIU - Nu acordam admini celor cu Teamspeak3 OFF . Titlu - [rLx] Cerere Admin - Nume. Nick : Varsta : STEAM ON/OFF(Profil+STEAM ID) : Cate ore ai pe server?(LINK): Ai citit regulamentul (LINK)?(cuvant cheie) : Teamspeak3 ON (Obligatoriu) : Scanare WarGods(LINK) :
×
×
 • Create New...