Forums - BlackGames.Ro - All it starts with us!
Jump to content
Sign In

Sign InRegister
 1. Despre forum

  1. Administrație Forum

   • Noutăți în legătură cu forumul, proiectele acestuia și serverele ce aparțin comunității; propuneri legate de forum; întrebări/probleme legate de forum / contul d-vs.

   3
  2. Zona Utilizatorilor

   • Prezentările membrilor comunitătii , informații despre avertizările & ban-urile date, cât și aplicațiile de intrare în staff-ul comunității , toate aici !

   4
  3. Asistență server

   Această categorie este dedicată serverelor afiliate în comunitate, aici veți beneficia de suport gratuit din partea membrilor din staff !

   2
  4. Servers Market

   Dacă doriți să achiziționați un server de Counter-Strike 1.6 / Counter-Strike Global Offensive / San-Andreas MultiPlayer / Minecraft hostate la VOX-HOST.COM la prețuri promotionale.

   • No posts here yet
  5. GAMETRACKER | BlackGames.Ro   (11 visits to this link)

   type-460x42_cborder-000000_ctop-00C100_c

 2. Servere publice online

   • No posts here yet
  1. Counter-Strike: GO - Servere Oficiale

   Cele mai bine vândute servere CS GO din 2016 până acum. Serverele din această categorie beneficiază de gratuitățile comunității (DNS, Categorii, Promovare etc.). De asemenea ele sunt considerate ca fiind serverele oficiale ale comunității BlackGames România.

   b_350_20_008040_000000_ffffff_111111.png

   1
 3. Categoria generală

  1. Design

   Designul este un cuvânt de origine engleză care se pronunță [ pron. di-zain ] și care înseamnă proiect, desen (de concepție), schiță (de concepție). Folosirea termenului în domeniul desenului liber (artă) este forțată și deci nerecomandată.

   3
  2. Discuții tematice și socializare

   Discuțiile între membrii comunității despre subiecte care nu se încadrează în celelalte secțiuni, chestionare, diverse curiozități și știri de zi cu zi.

   • No posts here yet
  3. Gaming, multimedia & tehnologie

   Știri, tutoriale din lumea jocurilor, jocuri și discuții despre diverse probleme care apar pe un server dedicat sau orice alt tip de joc ; cele mai recente melodii, anime , filme și seriale ; tutoriale , știri și multe altele legate de IT .

   • No posts here yet
  4. Magazin Virtual

   Un magazin virtual, magazin online sau magazin electronic (e-shop), este un website de comerț electronic destinat vânzării de produse și servicii.

   • No posts here yet
 4. Arhivă Generală

  1. Arhivă

   Toate subforum-urile necesita stergere, iar topicurile din ele mutate in arhiva!

   • No posts to show
×
×
 • Create New...